TuanaaOsii Kızlar aksam üzeri nişanım geldi adet sancısı fibi sancım var bi hafifliyor ni artıyor sizce doğum sancısı mı bu .hastaneye gitmeli miyim
Cicilibicili TuanaaOsii süre tut canım. Kaç dakikada bir sancı gidip geliyor. Düzenli olması gerekiyor gerçek doğum sancısı
TuanaaOsii Cicilibicili nasıl bir sancı beklemem gerektiğini bilemiyorum ki yani girip cıkan bir agrı değil adet olmusum gibi bi hafifliyor bi artıor
Glzz Gecen hafta bendede geldi şuan 36 haftalık oldum ama ben gittim kan geldi basta sonrada nişana cevirdi yinede sen bilirsin canım ben gitmenden yanayım hayırlsı olsun hakkınızda 🤲🏻😊
TuanaaOsii Glzz sağ ol kuzum bizde 38+1 iz sancımı evde cekmek istiyordum ama herkes gitmemden yana bilemedim
Glzz TuanaaOsii işini garantiye al benim düşğnceme göre gitmen daha hayırlı sonucda doktorların kontrolunden gececeksin 🤲🏻🤲🏻😊 Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🏻
Cicilibicili TuanaaOsii doğum sancısı gelip gider. Uzun süreli adet sancısı yalancı kasılmalardır veya doğum sancısına hazırlıktır
Glzz Melissaunall be Melissaunall 2 damla olacak kadardı acile gittim sonucda kan bu ihmal etmek istemedim ve sonradan nişan geldi kan kahve ve nişan dedikleri ..Doktorum normelde nişandan sonra doğummolur fazla sürmez dedi ama 36 haftama girdim şükürler olsun.. Açılma varmı diye baktılar kan deyince o yüzdenmi nişan geldi bilmiyorum ama tek bildiğim kan sonucda içimi rahtlatmak istedim şükürler olsun sıkıntım kalmadi Allahn izniyle sennde olmaz 🤲🏻😊
korkmazkubra TuanaaOsii rabbim analı babalı büyütmeyi nasip.etsin inşallah doğum hikayeni yaz mutlaka canım merakla bekliyorum rabbim evinden huzuru mutluluğu bereketi hiç eksik etmesin inşallah. Bebişin ve ailenle huzur şükür günler yasayasın 🌸❤❤
TuanaaOsii korkmazkubra kuzumm çook teşekkür ederim darısı size olsun inşallah mutlaka yazacagım hikayemi😊🥰