gamzelinaz Anne54 youtube dan açıp bakın aşırı kolay orumu var. Sadece ipler pahalı. 5 6 ipten küçük bir bebek battaniyesi çıkıyor. 50 60 TL oluyor yani bir battaniye. Ama çok kolay, denemekten korkmayın. Youtube de dünya anlatım var
Metehan_ve_annesi Anne54 ben 60 TL ye aldım mağazadan. İnternete baktım Şu an en uygun trendyolda 70 TL ye görünüyor. Merinos kabartmalı bebek battaniyesi yazın çıkar
Anne54 Gzmglr cesaretlendirdiniz beni 😄 kaç ip harcadın sana maliyeti ne kadara geldi hatırlıyormusun
Gzmglr Anne54 ben internetten trendyoldan aldım 5′li satıyorlar. 5 tanesi 75 TL ben 7 tane kullandım ama o videodakinden büyük yaptım açıkçası. Eğer yakınlarda varsa tuhafiyelerde bi tık daha ucuzdur bence.
Metehan_ve_annesi Anne54 ipin tanesini 11,5 TL ye aldım 6 ipten tam kare 90 ×90 cm çıktı 70 TL ye mal oldu
Flower3 Anne54 A101 e gelmişti yumuşacık kalın. 30 TL gibi bişeydi en son geldiğinde ben almıştım resmî ekledim 🍀😇 https://imgyukle.com/i/NaCqBN
Anne54 Flower3 kaynanam bi tane normal iple ördü bende alize iple örtmeyi düşünüyorum 2 kalın battaniye yeter heralde 🤗