Animes Berfin2121 migren konusu bende de vardı, yediklerine içtiklerine biraz dikkat et mesela neler yedikten sonra ağrın tetikleniyor diye. Mesela ben çikolata yiyince atak geldiğini fark ettim kesince geçti. Hamilelik öncesinde böyle bir sorunum da yoktu, çikolatasız hayat çok zormuş 😅
Berfin2121 Animes ben ewde yaptıgım şeylerden tiksiniyorum yiyemiyorum yani yedigim her şey cipsinden tut tatlısına ondan tut makarnaya veya simit herşey hazımsızlık oldugu için midede uzun süre kalınca eşkime yapıyor ve şişkinlik çok fazla karın agrısı yapıyor bende anlamadım cinsiyet farklı olunca 2 hamilelikte farklı oluyormuş
Animes kucuktosbik27 tavsiyeni kesinlikle dikkate alıyorum, hemoroidden ben de cok çekiniyorum suan yok ama bu gidişle olacak gibi. Biraz kefir iyi geldi gibi bana ama doktoruma kesinlikle sorucam bir ilaç vs yada yiyeceklerden önermesi için. Analık zormuş daha doğurmadan anladım 😂
kucuktosbik27 Animes ay bir taneyle bırakma geçen hafta sancıdan ağrıdan acıdan bayılıyordum tuvalette Allah düşmanıma yaşatmasın okadar kötü ki ben ne denediysem olmadı hormonlar bir şekilde kabızlığa götürüyor beni enson kombo yapmaya başladım işte anca düzeldi inan tuvaletin gelcek diye korkmaya başlıyosun benim gibi boşlama sakın hem yediklerim bebişede faydalı zararıda yok
elifkirkin Animes bence doğru 2. trimesterde hamileliği unutmuştum nerdeyse öyle bir enerji öyle rahatlık ikinci üçüncüyü yaparım diyordum ama 3. trimesterde allahım şu günler bitsin bir an önce modundayım, yoruldum ve hormonlarım daha çok coştu hep bi gergin sinirliyim, sürekli ağlıyorum
Dilek0809 Animes aynı cümleyi kurdum bugün. Daha şimdiden kaburga kemiğim batmaya başladı kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı yatsam ağrır kalksam ağrır. Rahim ağzı uzunluğum sınırda çalışma yok ev istirahati sakin yaşam yatıp uzanmak önerileri yani hoplayıp zıplayacağım sanıyordum ama olmadı. Yine de çok şükür bebeğimiz var ki bunları yaşıyoruz. Allahım sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin ama bi yürüyüş yapmayı nefes almayı ben de isterdim
1anne- Animes benimki gerçek bir balayıydı 😄 ilk trimester de kötü değildi halsizlik sorunum tek vardı
eslemmesilaa Animes 1.dönemimde çok cektim bulantı tiksinme kusma uyuma baş dönmesi ımm baskaa yorgunluk hat safaydı ama 2.dönemdeyiz çok şükür az bi yorgunluğum oluyor oda cok ayakta kalınca onun dışında Maşallah güzel ilerliyor🤭
Gnsant 12 hafta boyunca ne bulantı ne kusma oldu ama su an resmen insanların ilk haftalarda yaşadıklarını yaşıyorum iştahszılık, mide bulantısı, yiyeceklerin kokması, tiksinme hepsi var. Hani 3 aydan sonrası daha kolaydı
Animes Gnsant ben de benzeri durumdayım yanii herkesin hamileliği başkaymış yorumları okuyunca anladım 😅
momsboys Animes 1. trimesterda klozetin yanında yatıyordum o kadar çok kusmam oluyorduki 2. trimesterın baslarıda kusmayla gecti 20. haftada kusma durdu bu sefer mide yanması reflü bas agrısı bel agrısı halsizlik basladı. Bu soruyu bende cok sordum hani balayıydı yaa diye 😅 3 haftaya kalmaz 3. trimestera geciyroum zaten sevemedim 2 yide şansımı 3 te deniycem bide😜😅
minikbaby06 Animes 3. Trimestera girdiğim gün sanki 1. Trimester a geri döndüm 2 nin kıymetini bilememişim 😞
DenizBatus Animes ilk hamileligimde bulantım bittikten sonra 7ye kadar çok rahattim gerçekten balayı gibi.simdi 2ciye hamileyim daha 12deyim bulanti mahv ediyo yemek asla yiyemiyorum bakalim bunda nasıl olacak🙏
Lifebaby Animes benim icin ilk trimesera göre rahat geçiyor bel agrim kabızlıgim var ama cok şükür daha büyük sıkıntılara yaşamiyorum
seday93 Animes kesinlikle 2. dönem balayı arkadaşlar sizi 3.döneme bekliyorum o zaman balayı olduğunı net anlıyorsunuz 😂
Animes seday93 eyvaahh o zaman desenize 😅 şaka bir yana hepimiz için sağlıkla bebeğimize kavuşmayı diliyorum 🙏
Animes damlali yani şimdilik sadece kefir içiyorum o iyi geliyor, ama yukarıda bir annemiz tarif verdi kuru kayısı ile istersen onu da bir dene derim ben deneyeceğim en azından doktora gidene kadar bir rahatlama sağlayabilir
ozlem3333 Animes hepsi bende de mevcut hele şişkinlik hazımsızlık gaz mahvedıyor beni hani balayıydı bu dyorum 😂🙈
Kimkibu Animes benim hamileliğim basından beri balayo gibi 🙈 işin en güzel kısmı çalışmıyorum evdeyim iş yeri gönderdi beni😂 ve şükürki ufak tefek seyler haricinde hic bir sıkıntı yaşamadım😍 2. Trimester haftaya bitecek insallah halen gayat güzel devam sadeve artık uzun yol yada öyle hızlı yürüyemiyorum tıkanıyorum hemen ama gayet iyiyim şükür