Öncelikle şunu söyleyim ki doğum bizim doğamızda var ve korkmaya gerek yok kızlar hepimiz bunu yapabilecek güçteyiz 😊Ben şuan 20 haftalık 2. Kızçeme hamileyim ama ben sizlerle hem kendimde güç bulmak hemde korkan taze annişlere cesaret vermek amaçlı ilk doğum hikayemi anlatmak istedim 🌺 14.12.17 aldım prensesimi kucağıma çok şükür bi gün öncesinde annemde oturma vardı oraya gitmiştim ister istemez misafirler vs derken yorulmuştum daha sonra akşam otobüsle eve dönerken belimde inanılmaz bir ağrı vardı fakat ben yorulduğum İçin olduğunu düşünüyordum neyse akşam da belimdeki ağrı devam etti ben dinlendim vs ama geçmedi neyse nişanımda gelmişti ama bi hafta öncesinde nerdeyse doktor Çatı muayenesini yaptıktan sonra gelmiş ben onun nişan olduğunu sonrandan öğrenmiştim deneyimsiz olmak ve etrafında bu bilgileri alacağınız birisinin olmaması çok kötü neyse çok uzatmayayım sabah uyandığımda tuvalete gittim ve sızıntı halinde suyum geliyordu tabi su mu çiş mi eminde olamadım ama çamaşırımı değiştim tutamıyor olunca galiba su dedim hiç bir şekilde ağrım yada sancım yoktu 🙄 eşimi aradım galiba suyum geliyor dedim oda bana nasıl galiba dedi 😁bende ne bileyim ilk kez doğuruyorum gel hastaneye gidelim dedim geldi suyu biter vs diye çok korktuğumuz İçin hemen hastaneye gittik hatta yolda oo doğum böyle mi oluyormuş filan diye güle oynaya gittik hastaneye gittim direk dr umun yanına gittim dr vizite çıkmıştı yanında ki hemşire hemen doğum haneye çıkın dediler çıktık hemen tabi çatala çıkardılar 🤦🏻♀️ Korkular titremeler vs 20 yaşındayım daha 😃 neyse ebe suyun sızıntı halinde geliyor doğum başlamış 1 cm açılma var dediler ama tabi ben şok hiç beklemiyorum neyse hemen önlüğü giy dediler sancı odası diye bi odaya geçtim oda boşalana kadar burda tutacağız seni dediler tabi biz evden çıkarken doğum değildir diye çok hazırlıklı çıkmadık eşim kartını vs evde unutmuş girişte hemen ücret talep ettikleri için özel hastaneler maalesef o gitti eve ben kaldım kayınvalidemle hastanede kalabalık istemiyordum ne kayınvalidemi ne annemi ama eşim beni muayene edene kadar hemen aramış kayınvalidem ve görümcem de hemen gelmişler neyse 10 a 10 kala suni sancı vermeye başladılar sürekli hareket ettim hiç oturmadım nst dışında o arada kayınvalidem ve görümcem onların yanında rahat olamadığımı farketti ve gittiler 😅 ben o arada sancı geldikçe artık son sancılarda dayanamıyorum sezeryana alın vs diyordum ama doktorum herşey uolunda sen bunu yapabilirsin bebekte sende hazırsınız asla almam vs diye çok motive etti sağolsun ve saat tam 14.04te meleğimi kucağıma aldım 4 saat gibi bi sürede ilk doğumum olmasına rağmen kesisiz dikişsiz bir doğum yaptım 3 ıkınmada aldım kuzumu kucağıma çok şükür herkese nasip olsun inşallah ben doğum haneden çıktığımda annem babam kayınvalidemler kapıda beni bekliyordu ne ara doğurdun biz daha yeni gittik filan dediler hatta inşallah hepinize böyle doğumlar nasip eder rabbim 2. Bebişi de bu şekilde alıp sizlerle paylaşabilirim inşallah biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ve hayırla kucağınıza alın inşallah 🥰🌺