BiR_MeLek Hanımlar benim 2 aydır ağrılarım şiddetli oldu kasik bacak ağrısı Bu son 2 hafta bin beter oldu oturamıyorum her yerim ağrıyor uzanamiyorum dönemiyorum iş güç zaten yapamıyorum 2 aydır annem gilde uzanıyorum evime gitsem kendi işimi asla yapamam çünkü yerimde kalkamıyorum magnezyum eksikliği için doktorum 2 aydır vermiş içiyorum hiçbir faydası yok boş boş iciyorum 😔sözlerinde böyle mi valla artık dayanamıyorum kasiklar oyle şiddetli ki kalça bacaklarım vajinam her yerim ağrıyor 🤕 ben tek mi böyleyim yada herkes mi böyle 😞😭
kalben_duam BiR_MeLek bende öyleyim aşırıda kasılmam oluyo onada ilaç kullandım. Oturup kalkmak bile işkence. Soda iç mineral olduğu için oda iyi geliyo diye biliyorum. Ben günde 2 tane içiyorum hemen hemen. Magnezyumuda aksatma
Leyla1295 Bende de 31+3 aynen öyleyim, en çok sağ tarafımda vajinamda şiddetli ağrı var hiç geçmiyor. Uyuyamıyorum bile uyusam da dönemiyorum, yerimden kalkamıyorum, doktor da bir şey önermiyor😭
omerasafmoms Canım egzersiz yapmaya çalış özellikle De pilates bel ağrısına o kadar iyi geliyor ki anlatamam.5 10 dk topun üzerinde dursan bile hemen farkediyor ağrın azalıyor