yagmuryigittt Yarın sabah epidural sezeryan olucam hem çok heyecanliyim hemde korku var biraz ilk bebeğim Allahın izniyle tecrübeli anneler önerileriniz nelerdir dua edermisiniz lütfen🤲Allah herkesi evladına kavuştursun sağ sağlim inşallah
Byby99 yagmuryigittt valla sezeryan olmadım nasıl birşeydir bilmiyorum ama sakın stres yapma ve uyuyabilirsen bu gece bol bol uyu 🥰 gözün aydın bu arada darısı diğer hamişlere vaktimiz gelse de alsak kucağımıza
NerminBal yagmuryigittt bende yarın sabah olucam canım çok heyecanlıyım nasıl olcak bilmiyorum korkuyorum da
yagmuryigittt Byby99 uyuyabilirsem inşallah:) çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı diğer tüm hamilelere inşallah sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız evladınizi 🤲kac haftaliksiniz
yagmuryigittt NerminBal bende yarın sabah olacam canım bende hiç bilmiyorum hem heyecan hem korku rabbim yanımızda olsun inşallah bol bol dua et 🤲inşallah sağ sağlim kavusuruz yavrularimiza
MiniCooperAnne @yagmuryigittt Biz de bugun gittik gun aldik. 25 mart sezaryan dogum.😅 Ameliyatlardan korkmam.. Ama farkli bir sorumluluga girecegim icin farkli diygular yasiyorum.👼🏾