aesma Ben 8 kilo almışım 28+1 olduk 😄 72 kiloyum, doğuma kadar 75i geçmek istemiyorum dikkat edecem 😅 siz kaç kilo aldınız ve nasıl besleniyorsunuz?
Betul aesma benim yerimde olmak istemezsin canm ya 66 kiloydum hamile kaldığımda 29+3 günlüğüm 78 oldum galiba bu gidişle 85 bulacak ekmek hamur yeme diyr ama ben birşey yeniyim 😔
aesma Betul benim şeker yüklemem sınırda çıktı doktorda dikkat et dedi biraz da o yüzden hamur işi, tatlıyı azalttım
DenizUsta 27+4 Günlüğüz 68 kilo ile başladım 2 hafta önce 77 kıloydum son 4 haftada 6 kılo almıştım ekmek makarna hamur va işleri çok Yedigim icin kendimi nedense tutamıyorum bir türlü 3 cü hamılelıgım olmasına rağmen dikkat edemıyorum 7 yasında ve 22 aylık oğlum var sürekli hareket halindeyim ama ne yesem kilo yapıor hıc yemesem aç kalıyorum napalım can sağlığı artık Doğum sonrası veririz insallah
aesma DenizUsta benimde iştahım çok açıldı. 20. haftadan sonra bi anda kilo aldım şeker yüklememde sınırda çıkınca dikkat ettim biraz bakalım doğuma kadar nekadar daha alacam :D
Gunesinannesi aesma ekmek makarna pilav paketli ürün çok çok nadir tüketiyorum çok çok canım çekerse anca öyle 🤣 onun etkisi sanırım , normalde seviyorum da işte kısıyorum kendimi baya