Begkrmn Dogumu buralarda yapan var mi hanimlar ? Nasildi ozellikle univ hastanesini merak ediyorum. Ucreti ve odalari memnuniyet nasil?
ulviyedemirbas2 Begkrmn ben hamilelıkden önce üniversiteye gitmişdım mine hanımın yanına kontrol için cok iyi doktor hakikaten ama devlete gidiyorum şimdi hamileyım doktorum da cok iyi hamileliğin ilk haftalarından kanamam oldu şehir hastanesine gitdim hafta sonu diye 2gun yatdım kanamam kesmeden benı cıkardılar kovar gibi doğru düzgün ilgilenmediler bile
Oyku10- Begkrmn ben ünide doğum yaptım doktorumdan çok memnundum tavsiye ederim odalar 2kişilik tek oda da vardı ama doluydu
AyseAli_07 Cevirmenannee ben memnun kaldım mehmet sirvanci idi doktorum sadece bi doğumdan sonra odaya aldılar oda benim oda arkadaşım yüzünden biraz rahatsız olmuştum ama Ebeler de doktor da iyidi
Ekizkuyu Ben şehir hastanesinde çalışıyorum kendim kesinlikle doğumu orda yapıcam özele takibe giden arkadaşlarım bile doğuma bize geliyor kendim de doğumhanede çalıştım kesinlikle tavsiye ederim hastaneyi çok sevmesem de doğumhanesi çok iyi👍 Ebeleri çok iyi
Dmndmn Ekizkuyu Hangi doktoru önerirsiniz.Ben dün gittim daha ilk muayenemdi resmen hevesimi kursağımda bıraktılar.İlgi alaka sıfırdı zaten 😔
Cevirmenannee AyseAli_07 ya doktorun zaten çok iyi bi doktormuş çok duymuştum ismini kendisi de çok tatlı biri doktorumla odaları karşılıklı olduğu için görüyorum sürekli. Tek kişilik odaları yokmuydu bir de refakatçi falan kim kalabiliyor yanında kaç kişi kalabiliyor eşin gelebildi mi ?
AyseAli_07 Cevirmenannee canım annem kalmıştı benle daha rahat oluyor gerçekten eşim geldi evet ama kalmadı malesef 3 gün izni vardı zaten 1 gün hastanede geçti 2 gün evde sonra tekrar geri döndü
AyseAli_07 Cevirmenannee doğumdan sonra odaya alıyorlar bi zaman sonra o zaman gelip görebilir az da olsa evet
MiniCooperAnne @Begkrmn Odalardan bilgim yok ama 700 tl diye biliyorum. Gecenlerde Dr.orkun bey icin konusmustum. Eiskli gebelik uzmani. O zaman ogrenmistim.