Eymenimmmm merhaba kizlar bu fili almayi dusunuyorum alan varmi nasil geldi ic dolgusu yumusakligi ebati nasil bu 90 cm
Ozgglt_ Eymenimmmm ben aldım ne çok iyi ne çok kötü beklentimi karşıladı benim. Tabi tıkış tıkış dolu değil ama dediğim gibi fena değil
Busra34ybg Eymenimmmm e bebekte var çok güzel trendyoldaki yorumlar beni çok memnun etmedi ama e bebektekinin görüntüsü bile kaliteli duruyor
Eymenimmmm Ozgglt_ indirime girmis normlde bu fiyata 65cm olanlar oluyo hem 90cm hmde uygun fytli olunca tereddütte kaldim yorumlara baktim %80ni guzel memnun klmis arada sert dikisleri acildi fln yazan olmuş siz nzmn aldiniz
Ozgglt_ Eymenimmmm bende indirimde aynı fiyattayken almıştım benim yaklaşık 4 ay oluyor alalı dikişinde vs problem yok benimkinde bu fiyata iyi bencede hatta vakumlayıp göndermişler ve anahtarlık hediye göndermişler ben memnun kaldım
Eymenimmmm Ozgglt_ him anladim cnm saol umarim guzel sorunsuz gelir bnmkide aynen 90cm bu fyt baya iyi
Busra34ybg Eymenimmmm 63 cm 90 TL 1. Sınıf peluş yorumlarıda olumlu alanlar memnun kalmış ben sipariş verdim bekliyorum