Haziranannesii 08.06.2018 tarihinde dünyami değiştirdim güzelleştirdim Günler öncesinde kuzumun donmeyisi ile sezeryan doğuma karar verdim ama. Spinal veya genel olacağına bir türlü karar veremiyordum Uykusuz bir gecenin sonunda hastaneye gittik sabah saat 9 da yatisim yapıldı öncesi nts tansiyon kontrolü ile beraber ameliyata alındım o gidiş gerçekten zormus ağlamamak için kendimi o kadar sıktım ki sonrası bir odaya giriş kimseyi tanımama orada tekrar bana sezeryan şekli soruldu tekrar ne yaşayacağım anlatıldı bir an ki güven ile spinal dedim iyi ki seçmişim diyemiyorum genel nasıl olurdu bilemiyorum çünkü sonrası iğnenin vuruşu uyuşma ve bir ağlama sesi hayatım da bir ağlamanın bu kadar anlamlı olacağını bilemezdim.. Sonrası bir bakışma ve odamıza çıkış anlatırken sıradan yaşarken bir o kadar anlamlı hepinize ayrı ayri duamı yolluyorum bugün nasıl olursa olsun yavrunuza yada yavrularınıza sağlıkla kavuşun... 😊 😊 Spinal ile ilgili Merak edilenler 1.spinal iğnesi gerçekten acıtmıyor ben çok hassasım çünkü 2.dokunma hissediyorsunuz ben osirada anestezicinin elini baya sıktım ağrıdığından değil hissetmekten 3.bas ağrım ve omuz ağrım oldu omuz geçti baş hafif var ama çok şiddetli değil Devamın da merak ettiğiniz sorularınıza cevap verebilirim herşey için teşekkür ederim.... 😊
Berra Haziranannesii mrb bende yarın sezeryan olacam genel olmak zorundayım rahatsızlığımdan dolayı. Burda herkes dikiş ağrısından bahsetmiş açıkcası benı korkutan dikişler sizdede nasıl oldu.
Haziranannesii Berra bu kişiden kişiye değişen birşey galiba o kadar şiddetli bir ağrı yok zaten ağrı kesici takıyorlar size hiç düşünmeyin bunu onun canı belki daha tatlıdır ben ayaktayım kendi işimi Kendim yapıyorum sıkıntı yapmayin