Rukenkumsal Bebek kilonuz nasıl acaba 1.870 dedi sormayı unuttum acaba iyi mi haftasına göre sizde nasıl 🙏🏼🤰🏻
Zeykem Rukenkumsal uu daha ne olsun masallah ben suan 28 haftalıgım komtrolumuz 30. Haftada ben kendımı 1.400 e falan odakladım fazla gelırse sevıneyım dıye☺️
Edirefp Rukenkumsal canım 30. Haftanın içindeyim ama 27 haftalıkken kontrole gitmiştim 1200 dü kilosu şimdi ne kadar oldu bilmiyorum Çarşamba kontrolüm var ozaman öğrenicem ☺️
Betuluus Rukenkumsal bizim 32 de 1870 ti canım☺️ Doktorum normal demişti sizinki bir hafta kadar ileri olabilir ama net bir kiloda olmazlar zaten bebekten bebeğe oynama yapıyor
Rukenkumsal Zeykem oy maşşalah herkesin bebişin saglıkla alalım da ben az mi çok mu merak etmiştim zayıf bir anne olduğum İçin 🤗
Rukenkumsal Betuluus doğru çünkü 2 hafta önce bir hafta geriydi kilosu az demişti şükür ki tam haftasında kilosu 1.870 dedi inşşlah iyidir 🤗
Mervesim Rukenkumsal canim banada oyle dedi gelisimi geride diye nasıl cikardin bu kiloya massallah gayet iyi banada soyle yarin kontrolum var 😂
FsE Bizimki de 30haftalik daha geçen gün gittim 2kilo dedi iki hafta ileride dedi ne anlama geliyor bilmiyorm ama iyidir insallah 😊
Rukenkumsal FsE inşallah iyidir Benim gününde ilerliyor canım ileri ne demek gelişim önde demek sanırım oldun maşallahh🤗
dnzzfr Rukenkumsal hafta ve gunlerimiz ayni ben gecen hafta gittim dra 2 kilo 300 grm dedi oglusun biraz tombik dedi
Zeykem Gnys ayy darısı basıma uyumlu olsunda arkadasımın bebegı 30 haftalıkken 2 kilo cıkmıs sok olmusdum bende sımdı bılıncaltımda o varya bakalım meraklanıyorum..
Tugbaumit Rukenkumsal maşAllah bence gayet iyi kilosu kuzunun ben 31+4 deyim tam 30. Haftada gittim 1607 gramdı doktor gayet iyi fazla bile demişti seninki maşAllah nazar değmesin ♥️
Rukenkumsal Mervesim vallahi özel birşey yapmadım süt içmiyordum süt içmeye başladım bir de semizotu çok yedim o kadar canım ❤️🤗