Birminikannesi44 Merhabalar bir anda afedersiniz popomda baskı hissetmeye başladım acaba normal mi suan da başka bir belirtim yok ama büyük tuvaletim varmış gibi bir baskı hissediyorum 2 hafta önce doktor kanala yerleşmiş bebek demişti ama 🤷🏻♀️
Sanemklcaydnz Birminikannesi44 benim öyle olmuyor ama genelde vajinama baskı yapıyor zonk zonk ediyor
Buseumut2011 Birminikannesi44 doğum belirtisi olabilir canım doğum yaklaştıkça popoya veya bele baskı yaptığını duymuştum bende 39+1im henüz böyle bişey yaşamadım benimde 3 cm açılmam var bebek kanalda ama belirti yok nasıl bi süreç yaşicaz çok merak ediyorum inşallah bi avazda alırız bebişlerimizi kucağımıza allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲
Birminikannesi44 Sanemklcaydnz bende öyle hissediyordum ama bugün daha çok hissetmeye başladım birden tam afedersiniz popomda sızlıyor
Edakuz58 Canim bi yakinimin sancisi hic yoktu makatta baski hissetmis hastaneye gttgnde aclmasi 4 cm olms bile
Birminikannesi44 Buseumut2011 ilk oğlumda farketmemiştim böyle bir baskı suan bende o yüzden şaşırdım 🙈 açılmam vardı ama 1 cmdi galiba inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bir an önce 🙏 rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Sanemklcaydnz Birminikannesi44 benimde bugün baya adet olucakmışım gibi ağrım vardı bir de kasıklarıma sanki bıçak saplıyolar giviydi bi kaç defa öyle oldu birde sağ tarafıma çok toplaşıyor doğum belirtisi mi bilemedim bekliyorum bakalım 💁♀️