Edakcgl Ciara93 evt e bebek uygunms ya buqun braz baktım da bz de 6 aylk olmak üzereyz anne icin bebek için gerekli olanları alayım diorum ilcedeyz. Merkeze gidip gelmek her zmn uygun olmuyo bzm icin işten ddolayı fikir alayım dedim. Saolasınz🙋☺
Ozlmbirce İstanbul’da yaşıyorsanız Eminönü’nde ki havuzlu han en uygun ve en çok çeşidin olduğu yer. Aradığınız her şeyi her bütçeye uygun bulabiliyorsunuz
BetuLenes Ozlmbirce havuzlu hani bende duymuştum canım yakınlarda arkadaşım alışverişe oraya gitti ama fiyatların dışarıyla aynı olduğunu söyledi ama tabi çeşit daha fazlaymis
Dilekveuzum Havuzlu Han eskiden daha uygundu. Bende gittim çokta uygun değil ve çok sıkı pazarlık yapmak gerekiyor Eminönü civarındayken. Ama ebebekte falan kampanyalar oluyor onlar takip edilebilir daha uygun 👍🏼 AVM’lerde çocuk mağazaları sepetlere zıbınları badileri mendilleri falan koyuyor 5-10 liraya güzel şeyler oluyor.
Ozlmbirce Tuba704 hafta içi sabah erken gitmek gerek bence oraya, ben bir kez gittim bir kaç eksiğimiz yine var Bayram telaşesi bitince yine gideceğim. Mesela İnstagram ‘ da 40 tl olan tulumu 25 tl ye aldım
Tuba704 Ozlmbirce evet hanı biliyorum insanın kaybolası geliyor 😊 Dediğin gibi erken ve hafta içi gitmek gerek