Minik_kalplim_ Kızlar döner yedim de içinde kekik varmış acaba zararı olur mu 😒 zararlı diye duymuştum ben
Havva- Minik_kalplim_ canım ne yapacak kekik Allah korusun anda bebegimizin kalbi duracak değil ya ;)her şeyin fazlası zarar canının çektiğini ye kararınca
SeymaK Minik_kalplim_ ben yemeklere makarnama da atıyorum bazen Herşeyin fazlası zarar sonuçta canım bişey olmaz o kadardan
Kuyumcu Minik_kalplim_ internet malesef evham yaptırıyor bellı bir mıktarda gunluk kekık kullanımı zararlı degıl hatta hersey ıcın gecerlı ben kekık nane sumak hepsını kullandım sukur 19 haftay gırıcez bısı olmadı ıcını ferah tut
mmavi Birsey olmaz tabi doktorunuza isterseniz sorun ama neden olsun? .Abartmadiginiz surece, ayrica zararli olan maydonoz kekik nane kaynatip idrar sokturucu olarak kullanmak.
mmavi Minik_kalplim_ maydonozdanda beni korkutmuslardi. Evham oluyordum oturup bi demet maydonoz yedigim yoktu tabi biseyin icinde olursa. Birseyde olmadi cok sukur kekik nane falanda yedm yemeklern icinde olacak kadar. bitki cayi olarak hic tuketmedim.
zeytinkiz Kekik bende yemeklerde falan az bişey kullanıyorum ama genelde cay olarak tüketmek zararlı bir çok bitki çayları. Kekik suyu sumak suyu maydanoz suyu biberiye VS. Her zöan içeceğim seye önceden internetten bakıorum. Ihlamur bile günde 1 bardak öneriliyor
Minik_kalplim_ mmavi bnde hiç çay olarak içmedim salatamda lahmacuna koydum yedim ilk kez kekik yedim şimdi 🤔 bişey olmaz bence hergün yemiyorum sonuçta kaç haftalıksın 😇
mmavi Minik_kalplim_ o kadardan hic bisey olmaz bana gore hatta az once bir konuda kagan kocatepe videosu vardi takinti etmemek lazim☺️
Minik_kalplim_ Havva- yiyorum ama korkarak ya bu internete kalsa bizi kafese sokacak çıkarmayacak 😂😂😂