buiyimi canım ya senin doktor gerçekten büyük sallamış inan sana bişey demiyorum o doktora sinir oldum diye yazıyorum erken dönemlerde böyle oluyor kasılma rahim kasılıyor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ne demek sanki kanama herkeste kanama mi oluyor ne sirkeli anlar yaşadım rahim ağzı kısaldı kanama olmadı açılma oldu kanama olmadı sonrasında dikiş atıldı rahim ağzına 27 haftada suyum geldi kanama olmadı ama böyle sertleşme hep oluyordu bı kasılma ilacı bile yazmadı gerçekten çok fazla doktor gezdim tabi ben rahatsızlığından dolayı gezdim ama çok rahat söyleye bilirim ki perinatoloji değilse yada ameliyat veya riskli gebelik takibi yapmamişsa o doktor bişey bilmiyordur çünkü sorunsuz hamilelikleri kendileri ilerletmiyor zaten sağlıklı ama bı sorun varsada anlamiyolar neyaptin öyle doktoru git sor o doktordan şikayet eden tek insanlar riskli gebelerdir bı sorun olmuştur anlamıştır bide şu doktorlarda ki kompleksi bil asla birşeyi anlamamış gorememişse var demez ben goremiyorsun yoktur mantık bu ama sen bilmediğin halde anlıyorsun ki biseyler ters onlar böyle