Denizz06 Burcu-2910 boş gebelik nasıl oluyor ben hastaneye gitim utrasyonla baktılar kese var ve başka hastaneye gitim tekrar kan aldılar şuan 6 hf olman lazım ve korkuyorum
Burcu-2910 Denizz06 canım onu sadece doktor ultrasonla anlayabolır kese boyutu hiç büyümez ve bebek hiç oluşmaz bende öleydi canımve benden pıhtı şeklinde büyük kanamalar oldu ama seninki daha yeni sanırım hemen görünmemesi notmal yani bebeğin
Denizz06 Burcu-2910 utrasyonla baktılar kese vardı ve doktor normal demişti vitamin verdi bu hastane aklımı larıştırdı yarın sonuç var tedirginim bende kanama felan yok ne bilim deyişik ya 🥺🥺
Yaseminece Burcu-2910 Denizz06 kese boyutu buyuyor ben 10 haftalıktım kese de 10 haftaya uyumluydu fakat bebek yoktu. Kanamamda hic olmamisti . Doktor kurtajla almaliyiz dedi kurtaj oldum
Burcu-2910 Denizz06 herkeste aynı belirtiler olmaya bilir canım sende de kanama olacak diye bişe yok ama ultrasonla anlaşılır anca
Yaseminece Denizz06 canim daha cok kucuk haftan , bos gebelik olup olmadigi anlasilmaz henuz hemen canini sıkma yoktur oyle bisey insallah ama olursa da hic uzulme cogu bos gebelikten bi kac ay sonra cok hamile kalanlar gordum benim de cok sukur oyle oldu