Rozalinda Merhabalar 28 haftalık hamileyim detaylıda bebegime de pev teşhisi koyuldu. Ben sgk lıyım doğunca bebeğim de faydalansın diye tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyoruz, var mıdır memnun kaldıgınız önerdiğiniz bi sigorta😔
Emineyigit Rozalinda Allianz sigorta ve mapfre sigorta genelde karşılıyor herşeyi tabi acenteden daha detaylı bilgi alınabilir yıllık muayene hakkı
Minnakbiri26 Emineyigit bu sigorta şirketleri gebelikten önce sigorta yapıyorlar gebeyken yapmıyorlar 🙄
Rozalinda Minnakbiri26 benim amacım gebeliği karşılasın veya beebegın teshis koyulmus rahatsızlıgını karsılasın değil de diğer başka kontrollerde işime yarar diye. Teshis koyulmus seyleri karşılamıyorlar zaten malesef keske karsılansa ama🤷♀️
Minnakbiri26 Rozalinda hamileyken sigorta yapan 2 yer var bildiğim kadarıyla Demir hayat sigorta ve sompo. Hamilelik komplikasyonları testler vs hepsi içinde. Ama dediğiniz gibi sırf test için istiyorsanız özel sağlık sigortası yapılabilir diğer yerlerden de
Serendipity Rozalinda Siz suan doguma kadar olan kontrolleri, tahlilleri ve dogumu karsilasin istiyorsaniz demir hayat iki can veya sampo sigortasini yaptirabiliyorsunuz sadece. Diger tum sigortalar dogumdan sonrasini kabul eder yine de bir sigortaci ile konusun.
Minnakbiri26 Emineyigit ben 7 haftadır araştırıyorum 12 haftalığım Demir hayat sigorta ile anlaştım yarın yaptıracağım 8 adet muayene + tüm kan idrar usg nst vs tahliller + limitsiz doğum normal doğumda epidural dahil sezeryanda spinal dahil+ 2 gece yatış için tüm masraflar +Doğumdan sonra çocuğun ilk testleri, 3-5. gün kontrolleri + doğumdan sonra 1 sene içinde 10000 tllik başka bi rahatsızlık olduğunda tedavi masraflarını karşılıyorlar. Bu platin teklif premium da var daha çok şey kapsayan 😊
Minnakbiri26 Emineyigit 2 farklı teklif vermişlerdi bana birimde hamilelik komplikasyonlarının hepsini kapsıyor birinde kapsamıyor fiyat farklıydı