Aysenturnaaa Merhaba hanımlar ilk gebeligimde 59 kg ile hamile kalıp 76 ile doğurmuştum. Bunda 65.600 ile hamile kaldım hemde tam diyetisyene başladığım ayda🤦🏼♀️🙈 şimdi daha dikkatli olmak istiyorum ilki gibi kontrolsüz beslenmek istemiyorum sizler nasıl besleniyorsunuz kaç ana kaç ara öğün yapıyorsunuz😌
Beyziikoo Aysenturnaaa 7/24 asla ağzım boş durmuyor 2 3 saate acıkıyorum yemekte yiyorum meyve de abur cubur da Allahın verdiği bütün nimetleri yiyorum 😅😅😅😅 Ne öğünüm var ne günüm 🙈
Tugcetatli Aysenturnaaa bende su hic kilo almayan anneleri merak ediyorum sadece bebegi besleyen kendisinin gram.almadigi anneler bizi gorun hareket edemiyorum dusuk riskim var bize yardim edin😬
Aysenturnaaa Beyziikoo kaç kg aldınız 😁 bende ilkinde oyleydim çok düzensiz besleniyordum sonu zor oldi😁
Beyziikoo Aysenturnaaa Valla bebek 3e yakın onla beraber 13 aldım gözüküyor şu an 😑😑😑😑 Umarım sonum kötü olmaz 😄😄😄😄😄
Aysenturnaaa Yasemnnnnn bebim37+4 te zoraki sezeryan oldu ne yazık ki 2 tur kordon dolanmisti boynuna aslında catimda uygundu ve 1.5 cm acilmam da vardı 37. Haftada ama kısmet olmadı,☺️
Aysenturnaaa Tugcetatli benimde düşük riskimvardi ilk 3 ay hep yatmistim sonrasında da ne bulduysam yemiştim😁 harekette çok ettiğim söylenemezdi sonrasında 23. Haftada dokto r değiştirmiştim o çok kızmıştı bana sadece bebeğe faydalı şeyleri yiyeceksin demişti 3 haftada son zamanlar 1.5 kg veriyorum sana demişti oylelikle17 kilo ile kurtardım yoksa kaç olurdu meçhul☺️
Yasemnnnnn Aysenturnaaa yaa en korktuğum şey kordon dolanması yüzünden sezeryan olmak Allah’ım sen koru
Tugcetatli Aysenturnaaa valla benim midemde kelepce var istesemde yiyemiyorum abartamiyorum ama simdi surekli az az yiyorum birde direk bebege yarayacak seyleri yemek istiyorum cok iyi arastirmaliyiz😬
Serendipity Minik_kalplim_ badem, ceviz,incir, kayisi, sut-muz mix, yogurt, meyve seklinde. Ama meyve icin gebelik sekerinize baktirin bazi hamilelere cok onerilmiyor. 36.haftamdayim 8kg aldim bu sekilde beslenerek.
Serendipity Aysenturnaaa tesekkur ederim ama biraz da yapi meselesi sanirim annem de iki hamileliginde 9kg almis. Benim bel ve boyun skntim var diye dikkat etmeye calistim kilo alirsam vucudum tasiyamaz cok zorlanirim diye yapi olarak da demek cok alamiyorum onun da etkisi olabilir 🤷🏻♀️ Hepimiz saglicakla kavusalim da kilo bu alinir verilir elbet 😊
merveklyc Aysenturnaaa Kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum aralarda da meyve kuruyemiş süt yoğurt ne bulursam 3.5 4 kilo aldım 19+3 üm🙈