Tugcebkr53 tgb006 bı sıkıntı olmadıgı surece beklemen daha iyi en azından kendi sancıların olursa daha iyi olur
Tugcebkr53 Derya1453 belki 1 2 güne gelır dogurursun cunku doktorum bana bi iki gun gecikebiliyor dedi kanaman da gelmis
Tugcebkr53 Derya1453 korkma canım benim sancılarını guzel karsıla hastanede bol bol yuru hurma al yanına yersin dualarınu da okudun mu Allahın ıznıyle bir avazda dogurursun
Eylul2107 Bugun uc defa falan sanci karnimin altına giriyo 5 saniye kadr snra geciyo, sanki vajina dami baslar yada karnin altinda mi bendeki ne oluyo anlamadm, birde bebek kendnide tas gbi ediyo ☺
Tugcebkr53 Eylul2107 bebek kendini tas gibi ediyor iste kasılmaların oluyor belki yalancı sancı olabılır seninki
Hurims Benimde 39+6 doktorum Çarşamba günü alalım dedi ama ben mesaj attım Cuma’ya kadar beklemek istiyorum diye bakalım neler olacak 🙇♀️
Hurims Tugcebkr53 ya benim ilk doğumum sezeryan bunu normal istiyorum . Aslında nst iyi su iyi yani süreç güzel işliyor ama doktorum bu son hafta biraz yan çizer gibi oldu 40 dan sonra beklemeyelim diyor. Ben de acele etmek istemiyorum
Tugcebkr53 Hurims anladım canım eger ki herseyin iyiyse ve normal dogumun acısından sıkıntı olmayacaksa az daha beklesen iyi olur ama yine doktorun iyisini bilir
Baharlargelecek Hurims canım benım de ılk doğumum sezaryen su an 39+4 teyım. 41 e kadar beklemeyi dusunuyorum Allah nasip ederse
Hurims Tugcebkr53 bende bu sefer ilki gibi aceleye gelsin istemiyorum en azından o sancıyı bi tatmak o süreçte bi yol almak istiyorum. Kontrolde bebek çok yukarda dedi ama kimisi de o önemli değil bi anlık sancı ile yoluna girer diyor umutla bekliyorum
didemblr Tugcebkr53 ooo bazen ebeler 80 e falan nasl dayaniyrsun diolarms acı eşiğin bayağı yüksek demekkk ☺️
didemblr tgb006 bir şey olmaz Allah’ın izniyle suyu biraz daha idare eder onu risk görse doktor da bırakmazdı şimdiye kadr 🤲🏻