Meless Di62 bu adamın hayranıyım ya o kadar mükemmel bir doktor ki aklıma ne takılsa bu doktorun videolarını izliyorumm
Havva- Di62👏👏 bu adam o kadar haklıkı her şeyde bebeğe bisey olcak diye korkudan ölecek millet benide çok korkuttular ilk başta sadece maydonoz ve makarna yiyebiliyordum vay efendim cocugu duserecekmisim sırt üstü yatmayin kordon dolanır boğazına sol tarafımız felç olur sola yatarsak 9 ay :)
Aselminaaa Di62 senin biri canını sıkmış anlasilan. Guzel videoymus doktora katılıyorum fikrin varsa ver yoksa sus en basit ornegin. Korkutmanin anlami yok
Di62 Meless bende cok takip ediyorum burda biri bisey sorunca herkes linç ediyor insanları aaa o yenirmi inanmıyorum hıcmı cocugunu düşünemedin aaaa ne kadar zararlı ben asla yemem sakın yeme aman bak cocuguna bisey olur gibi gibi :) biraz kendilerini aydınlatsınlar istedim
Di62 Meless ama tabi faydalı olan videolar dikkat cekmez :) izlemezler onların batıl inançları ve koca karı hurafeleri var 😂
Meless Di62 ben ağır kaldırma bir yere uzanma dediklerinde bu doktordan dinlemiştim içimi rahatlattı şimdi yeri geliyor uzanıyorumda, ağır da kaldırıyorum olacak olan olur 🤗
Di62 Havva- o kadar haklısın ki cok cahil insan var bana aman cocugun hareket etmezse hemen koş doktora komsumuz öldü bebegide öyle öldü diyen bile var yani insanlar artık boş kalmaktan kime ne diyecegini bilmedigi gibi kulaktan dolma konsuyorlar
Di62 Aselminaaa benım canım sıkılmasından ziyade burda okuduklarım da cıldırtıyo beni 😂 kendimi tutamıyorum bazen kendimi
Cevirmenannee Di62 vallahi 31+4 haftalık hamileyim şu zamanıma kadar canım ne istediyse yedim. Asla pişman değilim 😂 kolada içtim, hamburgerde yedim, cipste yedim, çiğköftede yedim daha neler neler hamileyiz biz yaa hasta değiliz 😂😂🙈
Di62 Cevirmenannee yok olurmu biz hastalıklıyız 😂 yok su meyveyi yeme kıllı olur cilek yeme leke olur cicek koklama leke olur sacını kesme ömrü kısalır mübarek hepsi cerrah doktor uzman allah akıl fikir versin
Cevirmenannee Di62 çileği bile o kadar çok yedim ki varsın lekeli olsun umrumda değil o benim yavrum bakacak olan benim boş konuşmasınlar 😂😂
Havva- Saç kesmeyin ömrü kısalır saçı boyamayin kana karışır kör olur ciğer yemeyin yanağı çürük gibi olur onu yemeyin öyle böyle olur herkes bu doktoru dinlemeli
Di62 Havva- 😂😂😂 Yedigim ciger bisey yapıyosa mantıken banada yapar yiyin ama abartmayın diyor adam akrarında tüketin diyor alem insanlar ya
Aselminaaa Di62 bende sizir olmuyor degilim ara ara sakiz postu gordum mesela yazmadim tabi neden bos yere sinirimi ziplatim. Valla ben yedim hamileligimde bana doktorum salam turevi yemekleri yasaklamisti tek bir sure onlari yememistim sonra o yasakta kalkmisti iyi pisirilmis yiyebilirsin diye baskada bisey yasaklamamisti valla bende bazen sasiriyorum nelere kafayi takiyorlar diye
mercimeginanne Di62 ayy ablası öyle deme doktor ne bilsin burdaki çok bilmişler çok iyi araştırıyor onlar daha iyi bilir. Hiçbirşey yiyip içmememiz lazım. Biz bebeğimizi düşünmüyoruz yoksa 🙈 bugüne kadar şükür hiç yemem içmem demedim sadece porsiyon yada tekrarını azalttım o kadar o yüzden rahat ve stressiz gebelik geçirdim şükürler olsun 😍