Merimex miniginannesi9 BirMuallime Happyturuncu biranneikikedi Berfin2121 egesmom hepinize güzel dualariniz için teşekkür ederim Allah razı olsun
Birdenizhikayesi Merimex benim eşim 1500 gr doğmuş 20 gün küvez de durdurabilmiş kayınpederim parası yetmemiş ona rağmen sapa sağlam senin bebeğin doktorların kontrolünde ve kilosu daha fazla tez zaman da sağlıcakla kucağına alıcaksın inşAllah ❤️
biranneikikedi Merimex Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah 🙏🏻 güzel haberlerinizi alalım yakında 🤎
Berfin2121 Merimex okudum canım allah şifa versin inşalah biran önce kucagına alır kokusunu içine çekersin
Papatya13371 Merimex okudum canım Rabbim şifa versin şifa bekleyen herkese. Benimde ikiz gebelik 34. Haftadayim 35te benimde doğum olucak sanırım plesantasinda kireclenme olmuş. Bende çok kafama takıyorum kuveze giricekker diye Rabbim herkese şifa versin
Mavilotta Merimex anladım inşallah kavuşursun biran önce bebeğine çok geçmiş olsun💕 Allah ın izniyle bebeğin de iyiye gidiyor bence 🙏
Birdenizhikayesi Merimex merak etme canım senin sütünle kilo alıcak inşAllah çok normal benim bebeğim de doğduktan sonra kilo verdi tekrar fazlasıyla alıyolar
Ayse-38 Merimex okudum canm Rabbm tez zamanda kavuştursun sizi saglicakla. Benmde bebegim kuvozde sende bana dua et olurmu Ibrahim Umut oglumun adı 🤲
-mercimek- Merimex okudum Allah acil şifa versin hiç üzme kendini ne erken doğumlar yapanlar var gayet de güzel büyüyorlar. Dua et bol bol kavuşunca çekersin kokusunu içine 🙏
aannepandaa Merimex metehan gğçlü bir bebek annesi. Hatta yanına geldiğinde neden bu kadar üzüldüğünün hesabını soracak sana. Rabbim onların lüçücük bedenlerini bizden daha güçlü yapıyor. Üzülmeyin. Hayırlısıyla kavuşacaksınız inşAllah..
masalsmomm Merimex Allah şifa versin size bağışlasın arkadasım içini ferah tut küçük bebekler cok cabuk toparlıyor Allahın izniyle cıkacak kucagına alıp saracaksın oglunu sen güçlü ol ki bebeğine güç verebilesin 🤲🏻