iiremgrzbyr Merhabalar 🌸🙋🏼♀️ Ben bebeğime sepet beşik almayı düşünüyorum kullananlar veya alanlar varsa yardımcı olabilir mi 1.5 , 2 yaşa kadar kullanım için olanları varsa güzel olur ☺️
Denizyildizii iiremgrzbyr park yatak en mantıklısı cnm sepet beşiklerde en fazla 6 aya kadar yatıyor.
Silasila iiremgrzbyr Sepet beşik genelde anne yanı olarak tercih ediliyor canım ben ilk 8 ay kullanmak için sepet beşik aldım yatağımın yanına koydum odası içinde ayrıyeten asansörlü büyüyen beşik aldım
Sevgiiiy iiremgrzbyr ben de sepet beşik aldım ama anne yanı olarak. 8 aya kadar kullanır sonra odasına geçiririm diye düşündüm
iiremgrzbyr Denizyildizii park yatakta da çok kararsızım aslında ama bakalım artık ☺️ Çok teşekkürler ☺️
iiremgrzbyr Silasila asansörlü beşiği nerden aldınız aceba bende bakıyorum onlara aşırı kararsızım şuan ☺️
iiremgrzbyr Sevgiiiy ben henüz odasını yapmadım yaşını biraz geçince yapacağım o yüzden beşik konusunda kararsız kaldım
Sevgiiiy iiremgrzbyr o zaman sepet beşik alma canım park yatak tarzda bir şey al sepet beşik küçük çünkü ilk birkaç ay için
Beyzan iiremgrzbyr sepet beşik pişmanlıktır. Eğer paran çoksa bir seoet beşik artı park yatak alabilirsin Maksimum 6 ay yatıyor o da zorla. Sonra rezil oldum beşik konusunda
Seyda2434 iiremgrzbyr yeni dogan için park yatak almak cok mantıksız canım kocaman yerde kucucuk cocugu yatırmak ta mantıksız herkes park yatak al yazmıs ben katılmıyorum. Sepet beşik cok tatlı goryntu olarak kullanım acısından da ben 6 8 ayına kadar kullanıp daha sonra park yatağa geçeceğim maddi durumu da yok bu işin besiği satar park yatak alırsın bukadar basit
ironbaby iiremgrzbyr birkaç gün önce beşik sorunsalı diye bir post açmıştım, profilimden girip bakabilirsiniz. Orada çok güzel beşikler önermişlerdi