minikoglumm Kızlar göbek bölgemde çok fazla Kıllanma oluştu özel bölgemde çok çabuk uzuyor en azından göbeğe çare bulanlar var mı doktoran öneri alanlar felan
Busbushatun minikoglumm canm hıc elleme doğumdan sonra dokuluyor bazen son aylarda bıle dokulmus oluyo
dmrlpgll28 minikoglumm tam aksine benim de her yerimde tüylerde azalmam oldu 🤭 geç uzuyor ve her yerim seyrekleşti diyebilirim
Gmsyusra Bende aynı dertten muzdaribim. Doktora giderken mecburen göbeğimi alıyorum aldıkça çoğalıyor 😐
Byrsyd Benimde öyle ama hiç almıyorum aldıkça çoğalıyor baş edilmez valla alırsan hamileliğim boyunca hiç almadım gerçi hamile değilken bile almıyordum 😁😅
Esekoldurengunes Benim de göbeğimde tüylenme oldu. Doktora gidince de utandığım için tinkle yani kaş usturası ile çıktıkça iki dkda hemen alıyorum. Hiç tahriş, acı ve tüylerde artma da meydana gelmiyor.
Hippolyte_28 dmrlpgll28 aynen bende de bayağı azalma oldu. Zaten azdı ozellikle bacaklarimda ve kollarımda birsey kalmadi🤭🤭🤭
Yusufaras81 minikoglumm benimde göbeğimde çok kıllanma oldu okadar rahatsız oluyorum ki maalesef almıyorum da çünkü onla başa çıkamam doktoruma sordum Doğumdan sonra dökülür dedi inşallah dökülür sinirlerim bozmuyor resmen karnıma bakınca😭