ysmnklc Merhabalar canlar. 14 haftalık hamileyim dün kontrolde doktorumuz tahminimce erkek dedi diğer geldiğinde net belli olur dedi. Var mı böyle olan. Erkek diyip diğer ay kız olduğunu öğrenen 😘
ikincimucizemmmm ysmnklc erkek genelde değişmez canım 9. Haftada erkek dedi ve oğlum oldu şimdi beş yaşında ikinciside bu hafta öğrencim
nurdane3504 ysmnklc canım bende 14 hafta iken doktor erkek dedi ve değişmedi 21haftayiz şu an erkekler genelde değişmiyor 😀😂
ysmnklc ikincimucizemmmm maşallah ne kadar erken söylemiş. Erkek belli oluyor demekki doktorunuz iyi dokyprmuş maşallah 😂
Sevcan34 ikincimucizemmmm bende oğlumu 11 de öğrenmiştim sekiz yaşında ikinciyi geçen hafta 13 üncü haftam da net şekilde öğrendim gösterdi hemen kızcemm 🙈🙈 giderken idrara çok sıkışık git cnm bide vişneli meyve suyu icin hemen gösteriyor🙈
Minik_kalplim_ Bende dün gittim ve tahmin söylemedi yanlış çıkıyo dedi ben içimden diyorum ki erkek olsaydı azcıkta olsa pipiyi görürdüm 🤷🏻♀️😂
ysmnklc Denizyildizii annelerin kafalarınıda karıştırıyorlar 😂 ben sormadım kendiliğinden dedi çünkü böyle ikileme düşmek istememiştim ama öyle oldu. Sizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 💓
Burcudan 13 haftalıkken erkege benziyo ama bir dahaki muayene kesinleşir dedi yarın gidicem bakalım sonuç degişicekmi çok merak ediyorum 🥰
Denizyildizii ysmnklc benim kızım şimdi 3 buçuk yaşında ikinciyi bekliyorum Allah herkese kucağına almayı nasip etsin🤗
Minik_kalplim_ ysmnklc gayet netti ama cinsel organa dair bişey göremedim resimlere hala bakıyorum ama yok bişey 😂