Tahsey Busraaras Hayirlisi canım en son gittiğimde 16 haftalikti göstermedi çikolata yememe rağmen hareketli ama göstermedi sipam sonra alttan baktı erkek dedi 🤗 eşime supriz yapacaktim hiç bırakmadı benimle gelmedi ama her dk aradı sesimden anladı söyle söyle dedi bende nur topu oğlumuz oluyor dedim napim 🤗
Busraaras Tahsey allah sizlere bağışlasın sağlıkla doğsun erkek bir şekilde gösteriyor ama kız göstermiyor geç belli oluyor bnmde kesin kızdır diyorum 🙏☺
elizanumay_esra Tahseycanım ben bebeğimi 2 aylık olmadan hissetmeye başladım doktoruma söylediğimde gelişiminin çok erken olduğunu ayaklarının hareketini hissedebilecegmi ve boyunun da normale göre uzun olduğunu söyledi şu an o yüzden 🤗
dilaraserdar bizim tahmini 15 mayıs 💙 Ben bir kaç zıbın aldım, ama daha şimdiden çok hediyemiz geldi ve gelecek olanlar da olacak. Pek giyim almayacagım, daha çok diğer temel ihtiyaçlara yöneleceğim ben 🤗
Etkaninannesi 26 mayıs tahmini doğum, kız dedi doktor, ilk heves pembiş incili bir elbise aldım, abisinin dolabına astık😍Çok hevesleniyoruz kız kıyafetlerine ama henüz çok erken başlamadık biz de
dorukayra bizimde 15 mayıs doğum benimde ikinci bebisim şimdilik bsy almadık kızımız olacak sadece ilk öğrendiğimde pembis bi ceket aldım onun dışında daha erken diye şimdilik pek bsy almadm 😊
FerhanSerkanEilmez 26 mayısss 💙💙💙 Kıyafet herşeyi tamam Yatak araba vee kişisel eşyaları kaldı oğluşumun 😘😘😘😘 4 ocak detaylı ultrasonda görücemmm inşaallahhh 😍😍😍😍😍😍 👶🏻🤰🏻🤲🏻🤱🏻😘😛🤩🐥🐏
dilaraserdar Adakumsal2018 14+3’te büyük ihtimal erkek denilmişti, 16+6’da kesinleşti erkek olduğu 💙🍼😊
Adakumsal2018 dilaraserdar bizde 16+5 olduk daha öğrenemedik perşembe kontrolümüz var inşallah öğreniriz