Happybsrn afrasil Allah’ım haptan da nefret ediyorum basım çatlasa bile ilaç içmeyen biriyim şimdiden stres sardı kaç gün sonra yumurtan olgunlaşmıştı
Mavi_- Happybsrn aynen bende öyle canım midem kaldırmıyo artık her içmemde kusacak gibi oluyorm klomeninde tadı iğrenç zaten bana gliforda verdi pkolular için verilirmiş insülin iyi ama o ilaç yumurta geliştirirmiş
afrasil Happybsrn ben ilac bittikten 2 3 gün sonra gittim 10 ve 12 mm vardı 16 veya 17. Gün gittim çatlamıştı igne kullanmadım gecen ay . İlaç bittikten 2 3 gün sonra gidiyosun
Happybsrn Mavi_- yaaa bna da klomen verse bende kötü olurum galiba acaba iğnenin yan etkisi oluyor mu?🤔
Mavi_- Happybsrn zaten bidaha verirse klomen almıcam doğal denicem artık tedavisiz yarın kontrolüm var bakalım çatlatma iğnesi falan verecek mi acaba diye merak ediyorum
Mavi_- Happybsrn hmmm inşallah güzel sonuçlar alırsın canım ben de aşılama istedim bu ay ama doktorum tüplerini açtık bi kaç ay böyle dene bakalım dedi hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Mavi_- Happybsrn çok şükür ki eşimde bi sıkıntı yok hatta doktor diyo baya iddialı bi sonuç yani olmaması imkansız diyo benimde tüpler kapalıymış umarım tek sorun odur bu ay güzel haberler alırım
Sidal afrasil ben rahim filminden hemen hamile kaldım adet olmadım doktorum da demişti film temiz çıktı istersen aşılama yaparız adet ol 3.günü gel dedi ama ben hamilr kalıp gittim darısı başınıza 💙