Cerensnl Esma21 düz çizgi şeklindeyse bacak arasında kız yukarı dogrusa erkek oluyor ben çok araştırdım bebisimin resminde ona bakarak anladım 😊
Gulsen4224 hiraselesra yanılma çok cnm doğru değil ya tutarsa şans yani benim iki Bebek’te de tuttu ama yanılma çok fazla🍀
Busskrtl Cerensnl evet tabiki allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız erkek önemi yok aslında 🙏🥰♥️
Minikmucizem27 Gulsen4224 çok sağol canım doktor da kız dedi. Nerden anlıyorsun ya benimki secde pozisyonunda kendini göstermemekte baya uğraştı 🙊 acaba değişme ihtimali var mıdır birdahaki kontrolde merak ediyorum. Suan 16+4 haftalığız. 1 ay sonra detaylı ultrasona giricez. Bende ona göre alışverişe başlasam mi diyorum 🙈🙈🐣
Gulsen4224 Minikmucizem27 balım kemik kafa yapısı nub duruş kız geldi bana sen birdahaki kontrolü bekle tam netleşsin kız bebekler malum değişme çok ama değişeceğini sanmıyorum senin bebeğin 💕🌺💜
Minikmucizem27 Ruyasusam göstermeyen kız diyorlar. Benimki de secde pozisyonundaydı ama doktor tahminde bulundu kız dedi. Değişir mi tabi bilmiyorum 🤷🏻♀️ sizde tahminde de mi bulunmuyor 😊
Ruyasusam Minikmucizem27 benim yaramaz da ya sırtını dönüp göstermiyor ya da bacaklarını kapatıp göstermiyor 😊 doktorum kiz diyesim var ama emin değilim dedi bide çıkıntı görüyorum göbek bağı mi pipi mi emin olamadım dedi 🤭
Didoo9 12 ve 13. Haftada iki farklı doktor erkek dedi 16 da biri kız dedi 🤷🏻♀️ Gülşen hanımda burdan bi kere kız bi kere erkek dedi🤷🏻♀️😅 18 olduk hala emin değilizz 😅 10 gün sonra detaylı var onda emin oluruz bizde inşallah 🙏😅 bizim gibi olan var mı? 🌸
Minikmucizem27 Gulsen4224 tamam canım çok teşekkür ederim 🙏🏻💕 senin bebeğinin cinsiyeti ne suan. Baya deneyimlisin bu konuda o yüzden soruyorum 🙈☺️🌸