Bhrmolo Selcukmerve Ben 12 haftalıkken erkek tahmini aldım doktordan daha sonra 17 haftalıkken gittim ve kızım olacağını öğrendim 😇
Hamileadayibiranne Selcukmerve benim 3.gebeliğim ilk iki gebelik düşükle sonlandı 😔 12+1 doktor kız demişti yarın kontrolüm var bakalım cinsiyeti net olarak söyleyecek artık yarın tam 15 haftalık oluyorum 🙈❤️
Gzmglr Gulsen4224 ay ne güzel herkese kız diyorsun acayip seviniyorum inşallah benmki de kız olur hayırlısı ile 🥰🙏🏻
MinikMaya Elif004 bize iki kez erkek, iki kez de kiz dediler. Yarin meraktan bi daha gidicem baska doktora😊
Elif004 magnolia_ bugün gittim canım bacak arası da göründü kız dedi doktor umarım değişmez 15+3 ucuz
Gzmglr belisslinaa 12+4 üm şu an doktor bugün bana da aynısını söyledi. Kız istiyorum bir an önce söyleseler de rahatlasak 🙈
Emineee1 Devrim47 bence söyler bana 12de tahmin etti ikili testte başka doktor erkek oldugunu söyledi
Gulsen4224 Gzmglr inşallah balım rabbim gönlüne göre nasip etsin kız bebek çok istiyorsun belli ki gönlüne göre versin rabbim 🌸🤲🏻💜
Bsragrl Gulsen4224  Merhabalar Gülşen hanım haftalardır sizi çok takip ediyordum herkese tahmin yapıyorsunuz bende fotoğraf yüklemeyi yeni öğrendim daha 9 haftalık bir fotoğraf ama bize de bir tahmin yapar mısınız acaba 😊
Gulsen4224 Bsragrl cnm daha minick İnan belli değil kafa kemik yapısı nub duruşu 10 hafta olsun bakalım olur mu💕🌸
Gulyuksel55 Selcukmerve Ayy ne güzel ne mutlu sana hadi gözün aydın biz 20 haftalık olduk hala göstermiyor öğrenemedik cinsiyetini