Ferahfezaaa Selcukmerve bizim 16. Haftada kız demişti doktor 20. Haftada erkek oldu , şimdilik bir değişiklik olmazsa Asil beyi bekliyoruz :)
Kubra25_26 Selcukmerve biz dün gittik 12 haftalığım sıpam bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu göstermedi doktor kız olabilir pipi olsa bi çıktısı olabilir ama bidahaki ay kesinleşir oyüzden şimdi bişey diyemem dedi
Ezgi-221 Selcukmerve 13 haftada bugun öğrendim erkek bugun öğrendiğim içinde ismini miraç koymaya karar verdim 🥰
Fdntnc Gulsen4224 teşekkür ederiz Teyzesi 🥰 Rabbim evladınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin sizin de 💙🤗
Ezgi-221 101019 canım benim oldu erkek hemde kesin cinsiyet dedi tahminde değil biraz makinaylada alakalı bence
101019 Ezgi-221 doktorum 12 haftada gel cinsiyeti öğrenelim dedi. Pazartesiyi iple çekiyorum. Bide ilk çocuk çok heyecanlıyım
Senem94 Selcukmerve 13 haftadan beri erkek olduğunu düşünüyordu doktorum 16.haftada kesinleşti erkek 😄
incirannesi21 Selcukmerve 10 haftadayım ne zmn öğrenilir bend3 bilmiyorum bu arada sağlıcakla al kucağına bebeğini inşallah 😇dua eder dua beklerim 🤚😁