Selcukmerve Biz bugün öğrendik 14+4 de bir prensesimiz vardı şimdi prensimiz yolda çok şükür siz bebişlerin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz anneler 🥰😘😍
Devrim47 Emineee1 ne zaman öğrendiniz acaba bende yarın doktora gideceğim ama söyler mi acaba 13+1 olacağız
Ayeee Ebrukarayali ne güzel aynı evin için de iki kız keşke evlenmeseler de hep bizle kalsalar 😄 kardeş hakikaten önemli benim fıstığım da doğsun çok isitiyorum kardeş hatta ev böyle çocuklarla dolsun taşsın 😄
Gzydn Ruyasusam benim oğlumda 18. Haftada göstermisti anca,her hafta gidip bakmıştık goremedik,sakladığı için kız saniyorduk🙈
Ysmbkrtlc44 belisslinaa bende 17 haftalık öğrenemedim kızlar geçmiş belli olur acaba bu zamana kadar hep erkek hissettim ama artık kız gibi geliyor 😂
yldz_10 belisslinaa 14. Haftada kızım olacağıni öğrendim 18. Haftada kesin olarak erkek denildi gene de detaylıyi bekledim Allah’ım nasip ederse bir oğlum olacak inşallah şuan 23. Haftaya girdik 🥰💞
Sibelina Gulsen4224 https://resimyukle.io/BoOwRA3lFE.i Canım cinsiyet icin bu ultrason resmine de bakarmisin acaba 😍
Selcukmerve Cerensnl aynen ya erken gösterdi paşa bide daha önce hiç gitmedim kontrole ilk gittim onda da cinsiyetimizi öğrendik ☺️
magnolia_ Elif004 cnm bnim oğlumda boleydi karnkmdayken hareket etmezsi ☺️Doğduktan sonrada durduramadık erkekse olabilir ☺️
belisslinaa Selcukmerve 12+4 de gittim kıza benziyor dedi göstermemişti bekliyoruz 16 da kesinleşir demişti doktor 🍓
Mumy01 Sedaaaq Selcukmerve 11. Haftada ögrendik şans eseri bacaklarını açmıştı çok netti ilerleyen zamanlarda değişmezse minnoş bir erkek bebek bekliyoruz
Selcukmerve lemonsmother maşallah lemonsmother maşallah rabbim kuçağınıza Almayıda nasip etsin inşallah
Gulsum51 lemonsmother 13 haftalıkken kıza benziyor demişti zaten 17. Haftada da kesin kız olduğunu öğrendik.👧 İsim konusunda da çok kararsızım sizce Bilge mi Hüma Nur mu? 🤔☺️