Nzlefe Çok kararsız kaldım erken mi daha diye düşünüyorum ama en sona da bırakmak istemiyorum acil birşey olur diye birde eskisi kadar enerjik değilim yıkasam mı artık
Ozgecaann Nzlefe ben yıkadım ortalıkta duruyodular yıkayıp kilitli buzdolabı poşetlerine koydum kokusu çıkmasın hemde tozlanmasın diye eğer gerek görürsem tekrar yıkarım ama gerek kalmıycak gibi gözüküyo
[silindi] Nzlefe ben 30.haftada yıkadım ütüledim ve sandığın içine koydum. Dolaba yerleştirmedim öyle yapsaydım tozlanırdı ama sandığın içinde bir şey olmadı. Hala da orda bebek doğsun öyle yerleştiricem ben. Dolaba koymazsan tozlanmaz yıkamak zorunda kalmazsın. Sandığın ya da bi hurcun içerisine koyarsan bir şey olmaz.
cigdmpkr Nzlefe canim bence sen ne olur ne olmaz yika koy cantasina belki ilerleyen gunlerde agrin olur kalmazsin yapamazsin hic degilse hazir olur eger kendini son gunlerde iyi hissedersen bikere daha yikarsin
EzgiAggez Bencede yıkama canım. 34 35. Haftanda yıkarsın. Daha çok var. Tekrardan yıkamak zorunda kalırsın
Bernaaa Canım biliyorum çok heyecanlisin bir an önce o tontis kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek istiyorsun ama bence çok erken...yani eğer eeken doğum gibi bir riskin yoksa erken dedim...ben 34.haftamda hazırladım..şuan 36+2 deyim.doğum 2 hafta sonra nasipse...çantayı hazırlandığında çantanın içinde bile tozlanıyor o kıyafetler inan bana,bide kokusu falan kalmıyor...yinede sen bilirsin..
Nzlefe Bernaaa galiba en iyisi ay başında yıkamak en azından 33 haftalık filan olacağım çok riske atmak istemiyorum çünkü şeker ve tansiyon sorunum var birşey olur erken Doğum olur diye korkuyorum
aesma bende 29. haftama girdim, haftaya odamız kurulacak, yıkayıp ütüleyip yerleştirecem bende ne olur ne olmaz aniden erken doğum yapanlar var, korkuyorum o yüzden 30. haftamda hazır olur kıyafetleri :)
MucizemE Ben de 29 haftalıkken yıkadım kuruma yıkama derken 31 haftayı buldu bence başla canım sıcaklara kalma ☺️
jotorofikgadin Nzlefe ben 20 de yıkadım 😀 çok sabirsizim şu an 34um ve utulememek için kendimi zor tutuyorum 😁
ArzuztrkSavran 30 haftalıkken yıkadım kızlar 32 haftalığız şuan yavaş yavaş ağırlaştığımı hissetim artık dedim hazır olsun haziran sonunda babaannemize gidicez temmuz sonu Doğumum olabilir diye son aya bırakmak istemedim gözüm de kesmez gibi geliyo siz kendizi nasıl hissediyorsanız ona göre yapın derim 😇👍
ArzuztrkSavran Nzlefe hazırda dursun canım ozaman ne olur ne olmaz belli olmaz bebişlerimiz süpriz falan yapmasınlar
Demir Nzlefe En güzel yolu yıkayıp ütüledikten sonra temiz büyük bir çarşafın içine bohça yapar gibi sarıp öyle muhafaza etmek. 29+4 üm. Bende bir kaç hafta sonra bu şekilde yapıcam.
Zeykem Nzlefe aynen senın durumundayım bı yanım erken dıyo bı yanımda zaten sımdıden halın yok yıka bıtır dıyor bılemedm:(
Nzlefe Twinsmom66 bende öyle yapıcam sanırım yada dolaba yerleştirip streçletsem mi eşime zaten küçücük bebek dolabı 😂😂 mantıklı geldi toz filan girmez 😂😂