Zeyneppppppp Merhaba 19+3haftalik hamileyim bebegimin hareketlerini hala hissetmiyorum benim gibi bu durumu yasayan var mi
Zeyneppppppp _Ftma_ cok tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin bende endiseleniyrdum hada kontrolumede var saglik ocaginada gittim kucuk dediler bakmadilar kalp atislarina
Senibeklerkennn Zeyneppppppp bende 20+2 yim fakat haraketlerini hissetmiyorm sadece seyirme oluyor😳 seyirme hissediyormusunuz peki
Zeyneppppppp Senibeklerkennn yuruyuz yaptigimda karnim cok geriliyor ve arada sol tarafimda sertlik hissediyrm
Zeyneppppppp _Ftma_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun icimi biraz olsun rahatlattiniz Rabbim evlatlarinizi size bağışlasın inşallah ❤️
Zeyneppppppp merveklyc inşallah en kisa zamanda hissederiz 🤲 siz yakin bi zamanda doktara gittiniz mi
merveklyc Zeyneppppppp İnşallah canım 🙏3 hafta önce gittim en son herşey iyiydi daha hissedemezsin 3 4 haftaya belki demişti
Zeyneppppppp idilsmomi cok tesekkur ederim bilgi verdiginiz için sizin sayenizde icim birazda olsa rahatladi 😍❤️
Zeyneppppppp merveklyc bende en son 3 hafta once gitmistim haftaya pazartesi kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi olsun 💕