Aysenurtsr deletedmom12 neden kilolu mu hamile kaldiniz ? Ben 29. Haftamdayim 11 kilo aldim cok memnunum 😁
deletedmom12 Aysenurtsr yok kilolu değilim boyum 172 kg 69 du hamile kaldıgımda ama cok kacırıorm kendimi durdurmam lazm sezeryan olucam cok kilolu olmk ıstmyrm daha önmde 3 ay var :(önlem şart
Elcnerdgn 22haftalığım bu zamana kadar 7kilo aldım cok normal hatta Keske biraz daha kilo alsam diyorum
deletedmom12 Elcnerdgn aynıyız desene ama önümüzdeki 3 ayda daha cok alıcaz doktorum 7.aydan sonra hızlı kg akındıgını soyledı o yuzden diyetsyene gişdicem.kilolu sezeryan olmak ıstemıorm bıde bunları vermesı var
Akusyagmur Walla daha minicik bebisim 5+2 haftalik tartilmadim ama çok fazla almamissimdir eminim eşim sürekli dalga geçiyor ama yuzelere bak tombij tombik oldun diye kısıtlıyor beni ben artik ne zaman yemek yersem o zaman n dedi ve gece saat 1 de yemek yedim onun öncesine de aksama karşı 4 tte yemistim. Esim kilolu insanları hic sevmez 😂😂 beni tehdit ediyor kuma alırım diye walla kızlar fazla yemek yiyemuorm ama ilk haftalarda olduğum için istahim çok acik😂😢😍😍😁
Aysenurtsr Akusyagmur 5 haftalik bebek daha, yeni ana rahmine dusmus olusmus nasil kilo alacaksiniz 😁
MucizemE 63 kiloyla hamile kaldım 31+3 haftalık gebeyim 75 kiloyum 12 kilo aldım 1700 kızıma ait ama bende aldım başımı gidiyorum artık yediklerime dikkat ediyorum şekeri kescem tatlıyı da sebze ağırlıklı yemeyi düşünüyorum bugün den sonra bakalım
Elcnerdgn deletedmom12 ben vermek için uğraşmicam hatta kilo alayım biraz kilolarım kalsın istiyorum fizik olarak cünkü uzun boylu ve zayıf birisiyim 46kiloyla hamile kaldım zayıflıktan bıktım açıkcası ben 🤷♀️
belizdoruk deletedmom12 benim yerimde olsan ne olurdu acaba 27 haftalij 17 şimdi 18 kilo olmuştur bile
Burcusrkn Önce 2 kilo verip sonra 5 kilo aldım 46 kilo oldum inşallah daha çok alırım 😂 21 haftalığız bu arada 🐣