umudumvar2 EsrSvm inşallah faydasını görürüm kuzum sana hayıt ilacı bana da bu takviye vesile olur inşallah 🤲😊🥰😍
umudumvar2 EsrSvm myofolu ilk defa kullanyorum normalde gynositol alacaktım sipariş vermiştim netten ama gelmesi uzun sürer dye gittim eczaneden bunu buldum ve birkaç arkadaş da yorum yapmıştı gerçekten ben de öneririm faydasını görsem de göremesem de içeriği çok iyi
EsrSvm umudumvar2 Evet kuzum muhakkak faydalıdır içeriği çok güzel gerçekten.İnşaallah vesile olur kuzum benim ❤️
MedRec28 Bi abla var ovulasyon testi satıyor ve takibi beraber yapıyorsunuz güveniilir. Ben ilk denememde hamile kaldım şuanda 17+5 teyim düşünenelere önerebilirim üstelik doğal pekmezlerde satıyor
Defneprensesannesi EsrSvm rica ederim cnm cok yardımcı oluyor kadın bemde ovulasyon testini başkasından almamam ragmen takibimi yaptı bir gebenin günlüğünden almıştım takbimi o yapmıştı 3. Ayımsa hamile kaldım rabbim sizinde kucagınızı doldursun inşallah
MedRec28 EsrSvm medinerecep_ bu benim instagram hesabım bana burdan yazabilirsen detaylı bilgi veririm daha iyi olur
Mamatobe Ben de labioquick kullandım 50′li paket almıştım trendyol’dan bi satıcıdan ilk kullanımda hamile kaldım şu an hamileyim, darısı başına😇
Aslihan0609 https://resimyukle.io/5c8q8AzNiV.i benim yaptigim test bu sekilde kullanan var mi bundan?