Mavimomm Merhaba 27 hafta kac aylik oluyor netten bakiyorum 6 ay 9 gun diyor instagramda ise bir resimde (27-30) haftalikda ise 7. Ayi gösteriyor nasil takip etmem gerektiğini biri bana açıklar mi?
Meless Mavimomm 7.ayın içerisindesiniz ama 6 aylık mı 7 aylık mı diyeceksiniz onu bende anlayamıyorum🙄
kucuktosbik27 Mavimomm 7. Ayın içindesin 6 aylıksın canım ben 28+5 teyim 8 9 gün sonra 7 aylık diyebilicrm millete. Şöyle düşün şuan 7 aylığım desen nisan sonunda mayıs başıgibi doğurman gerekiyor ama haziran başında doğumun hesaba göre
3MelekAnnesi3 Mavimomm ben öyle anlamıyorum ama hesabıma göre mesela 13 haftalıksam 3 e daha yakın oldugu için 3 diyorum 15 haftalıksam 4 e daha yakın oldugu için 4 diyip geçiyorum 😂
ggizem0110 kucuktosbik27 canım bende 28 + 3 şuan 7 aylik degilmiyiz öyle hesaplamistim ama yanlismi biliyorum başındayiz dimi
Pemberuyam_ shrbn25- 8. Aya 2 gün kalmış canım 31 olduğunda, 7 bitmiş oluyo ve 8 oluyorsun artık 2 gün kalmış. 8 de diyebilirsin yani
ggizem0110 kucuktosbik27 cok teşekkür ederim canım herkez farkli bise diye ister istemez kafamız karisiyo
kucuktosbik27 ggizem0110 evet canım malesef herkes farklı birşey söylemiş ama uygulamadan yada int bakaraan daha net olur senin için bide doğumuna kaç hafta var ona görede hesap yapabilirsin doğrumu yanlışmı diye☺️
Kdk Mavimomm 6 ay 9gün şu demek. 6.ayını doldurmuşsun 7.aydan 9gün almışsın. Yani 6.ayın bitmiş 7.ayın içindesin 😊