Zynp_hsy Kızlar merhaba 24+5 günlük hamileyim Allah kısmet ederse eylülde doğum yapıcam şöyle bir sorum var eylül de abimin düğünü var 16 eylül benim doğum 26 eylül düğünde 38 haftalık olucam cinsiyetimiz kız erken doğum olur mu sizce aranızda doktorun söylediği günden erken doğum yapan var mı kız 41 haftasını doldurur oyle doğar diyen cok ama !
Nurayy28 Zynp_hsy tam tersi ben 15 gun once doğmuşum kızım olcak nasipse annem erken doğar bakta gör diyo bakalim erken doguyor erkek hemen hemen 40 haftayi geciyo 😊
Hanif Zynp_hsy arkadaşımın da kızdı 38. Haftada normal Doğum yaptı canım. Benimde kız 25 ağustos tahmini Doğum doktorum 10 gün erken 10 gün geç olabilir dedi. 🌸
1987gokce Zynp_hsy benimde oğlum olucak nasipse herkes 9 ay 10 gün doldurur diyorlar valla tamamen şans. Ne plan yapsak tersi olur 😁 belki yavrunla abinin düğününe gidersin belli mi olur.
Zynp_hsy deletedmom6295 ilk gebeliğim suan bişe söylemedi dr erken olduğu için ama normal istiyorum tabi
merveeelif bazen doktorlarin soyldgi tarihler tutuo kizimda tahmini dogum suren 26 mart demisti kizim 26 martta dogdu oglum icin de 26 haziran dedi bklm bu tutackm