Gkc123 İnternette faydalı yazıyor ben de öyle duymuştum zaten günlük maden suyu tüketen hamileler var mı acaba benim gibi?🤗
karabc Gkc123 kasılmalarımdan dolayı doktorum magnezyum verdi ben magnezyum ilacı içemiyorum mideme çok dokunuyor o yüzden doktorum ya mineralli su yada soda önerdi
BurcuP Gkc123 ben Kızılay Erzincan maden suyu içiyorum, magnezyumlu, kasılmalarımı azalttı ilaç da kullanıyorum
GozdeMiracEmre slnklkpt limon Midenizi eksitmiyor mi Son aylarımdayım ben Ekşi Birşey Yicem diye korkuyorum acayip bi mide yanması ekşime si var
Girlsmomm Gkc123 ben hergün içiyorum 1 tane mideme de iyi geliyor Kızılay’ın Erzincan olanını içiyorum magnezyumlu olan 3aydır içiyorum 26 haftalık oldum bence faydalı
elediyebiri Gkc123 Ben de nerdeyse günde bir tane iciyorum. Ama böyle yasli insanlarin ve cahillerin yaninda söyleme yoksa bebegin erir derler 😂😂
NefesDeniz Gkc123 Beeenn hergün muhakkak 1 bardak maden suyu içiyorum hatta bazen bi öğlen bi akşam içiyorum🙋🏻♀️ Bebeklerede kilo aldırıyor oldukça faydalı🤩
slnklkpt GozdeMiracEmre aksine iyi geliyor bana normalde mide problemim baya var ama kötü gelmiyor limon
Miumiu Gkc123 Bol bol beypazarı tüketiyorum😂 Hatta tam şu an bile bir şişe açtım içiyorum yoksa bu kalça bacak kasılmaları beni öldürücekkkk