Mls_mls02 Kızlar Ankara’da olan anneler bi yardımcı olabilirmi. Normalde lokman hekim hastanesine gidiyorum ama detaylı ultrason için devlete gideceğim hangi hastaneyi tavsiye edersiniz ?
Ebrusahin Mls_mls02 şehir hastanesını tabsıye edebılırım ben her tesrı orada yaptırdım gayet memnun kaldım
Mls_mls02 Cgdeem7 yok canım Demet ve etlik şubesine gidiyorum ben Könül hanıma canım çok iyi bir doktor
Cgdeem7 Mls_mls02 anladım canım peki devlet hastanesinde neden yaptırmadınız ikiliyi devlet yapıyor mu ki
Mls_mls02 Ebrusahin canım kovid testini her gittiğinde istiyorlarmı benim burnum kırık çünkü çok acıyor
Ebrusahin Cgdeem7 eğer toplu taşımayla gıdeceksenız baya bı eziyet 1 saat yol sürüyor once ulusa ulustan gölbaşı arabaları ile şehir hastanesıne gıdebılrısınız
Ebrusahin Ebrusahin Cgdeem7 ben ayvalıda oturuyorum kendı arabamızla gıdersek taş çatlasın 20 dakıka suruyor ama gercekten ilgi alaka cok ıyı hele dogum konusunda sadece guvenım oraya var çünki hem abımın eşi hemde bı kac arkadasım dogum yaptı orda şu an refaketcı kımseyı almıyorlar normal dogumda ama 4 5 hemsıre ve 1 ebe eşliğinde kalıyorumusaun oda da
Ebrusahin Mls_mls02 yok hayır kapının gırısınde sadece bılekten ateş ölçüyorlar sonra soru aoruyor o kadar başka bı işlem uygulanmıyor