Merhaba kızlar. Emsey hastanesine giden var mı acaba ? Hangi doktoru önerirsiniz. Yeni hamile olduğumu öğrendim ilk çocuğumun bütün kontrollerini emsey de yaptırmıştık ama kadın doğum doktoru hakkında hiç bilgim yok. Önerilerinize açığım😇

mervesercandemir Canan hanımı öneririm. Takipli hastalarının doğumlarına mesai harici geliyormuş. Çok güleç güzlü herşeyi detayına kadar anlatan bir doktor. Doğumum yaklaştı benimde inşallah doğumda da memnun kalırım.

mervesercandemir doktor hanım normal doğum yanlısı biri onu biliyorum. Ama ssvd yapıyor mu bilgim yok isterseniz randevu almadan önce arayıp sekreterine sorun sizin için o kadar önemliyse bence sağlıklı bulacaksa kesin yapar

mervesercandemir Şule hanıma gittim daha yeniyim bende ama çok gözlemleyemedim, eşler alınmıyormuş içeri video çekeceklerdi onuda unuttuk biraz garip geçti benim, ama bir arkadasım önerdiği için gittim öncesinde gülcan hanıma gitmiştim çok yoğun bi doktor o yogunluğu hissettiğim için bir daha tercih etmedim düşükten sonra tekrar hamile kalınca Şule hanıma gittim ama henüz yorum yapacak kadar gözlem yapamadım, sakin, naif birine benziyor