Meltemmkbs Kızlar merhaba sallanabilir anne yanı park yatak almayı düşünüyorum önerdiğiniz özellikle sallanabilen park yatak tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏻🙏🏻💙
Kubra-kurt-aksoy Meltemmkbs ben Yoyko 8 in 1 aldım hem anne yanı hem park yatak oluyor. Araştırdığıma göre çok fonksiyonlu tavsiye ederim. Bebek 4 yaşına kadar da kullanabiliyor.
SeymaK Meltemmkbs yoyko canım kumaşı falan da kaliteli hem anne yanı olabiliyor hem sallanabiliyor hepsiburada da satışı var ordan takip et indirimler oldugunda 900e iniyor
Nurhanderin Meltemmkbs Biz Prego aldık. Gayet kullanışlı. Hem sallanıyor hem sabit kalıyor. Bir tarafı iki kademe aşağı indiğinden dolayı anne yanı olarak kullanılabiliyor. Yatak kısmı iki katlı bir ürün olduğu için emeklemeye başlayınca alt katı oyun alanı olarak kullanabilir.
Meltemmkbs Kubra-kurt-aksoy canım benim çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bende düşüneyim bunu ya gidip görerek almak istiyorum hangi mağazalar da vardır ki acaba
Kubra-kurt-aksoy Meltemmkbs rica ederim ☺️ ben mağazadan almadım hangi mağazada satılıyor bilmiyorum açıkçası. Trendyol ve Hepsiburada da var ben Hepsiburadadan 875 e aldım 😊
21PatronBebek_ Evet bizde yoyko aldık haki rengini gerçekten çok güzel henüz kullanmadık ama kuruluşu duruşu vs. Çok hoş
noktaninannesi Yoyko alacaktım ama pregoyu canlı görünce onu almaya karar verdim ama özellik olarak ikiside aynı
Meltemmkbs Kubra-kurt-aksoy anladım sıkıntı çıkarsa da iade ederim olmadı çok çok teşekkür ederim Aslında bir de bebek arabası sıkıntım var ben çift yönlü bakıyorum bi bana baksın bi dışa dönük olarak ama hangi marka joie var ama joienin hangisi
Kubra-kurt-aksoy Meltemmkbs ben henüz bebek arabası almadım araştırmadım da ama arkadaş çevrem yoyko markasının kini aldılar ama hangisi bilmiyorum çok memnunlar hatta. Yoyko markasına da bakın derim ☺️
SeymaK Meltemmkbs travel düşünürsen babyhome bh955 aldık biz çok hafif ve geniş uzun süre kullanılır YouTubeda tanıtım videosu var
BsraAktr Bende Kiwi Zoody almayı düşünüyorum canım bi bak istersen sana da fikir olsun ben sallanmasını, katlanmasını, renklerini, görüntüsünü falan sevdim yani
Minnak33 BsraAktr forumda hangi konu başlığı hatırlamıyorum ama çok sağlam olmadığı seklinde yorumlar vardı
Meltemmkbs Nurhanderin prego nun da joie gibi çok çeşidi var mj acaba yoksa sadece bu aldığınız mı var