Sulehmza betul_gun23 ozel cankaya tip merkezi ufuk atlıhan cok iyi bir doktor anlatmasi ilgisi iyiki diyorjm herzaman 😊
Zeynep0606 betul_gun23 karataş hastanesi irem hepyilmaz bir cok kisi hapy momdan muayneye gitti ve dogum yapti cok tecrubeli cok guler yuzlu cok iyi bir dinleyici gece gunduz telefona cevap veriyor
Ebrulisss Medifama ali irfan güzel .. Muazzam guzel kibar guler yuzlu sicak kanli her sekde.sordugun soruya cevap veriyor ben cok.memnunum
ebozbey Ummuhankoc İzmir cigliyi komple irfan bey doğurmuş ya herkes çok memnun ben bütçeden dolayı gidemedim
serenty_123 Avrupa cerrahı tıp merkezi Devrim Özlem Tatlı Mavi Deniz tıp merkezi Murat ishakoglu iki doktordan da memnun kaldım şuan Murat Bey e devam ediyorum
MerveSglk95 serenty_123 devrim hanım bana o kadar da iyi gelmedi ya ilk gebeligimde ki sıkıntıları anlatırken alaycı ve sebepsiz gülmeleri bana hoş gelmedi☺️
Kedisever3535 Miskokulum35 merhaba çalışıyor musunuz hiç aygün hanimdan rapor aldınız mı veriyor mu. Ben ise başladım ama yoruluyorum ondan rapor isteecektim benim de doktorum aygün hanim
burcu_izmir betul_gun23 Kordon Tıp Merkezi, Cavit Mete Tarcan’a gidiyorum çok memnunum. Doğum da Sada Hastanesi’nde yapılıyormuş.