Kedisever3535 Hanımlar 17+6 gebeyim. Hemşire öğleden sonra çağırdı tetanoz aşısı icin. Bana erken geldi. Siz kaçıncı haftalarda vuruldunuz ilk dozu ve ikinci dozu
Deletedmom_5 Kedisever3535 17+3 te çagırmıslardı beni gittim sonra bebek henüz küçük 1 hafta sonra gel dedi yani 18+3 te oldum banada 17 küçük geliyor
yadeninannesiiii Kedisever3535 Bana bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığın zaman vuralım ya 21. Haftada yada 22. Haftada dedi ben 22 de vurundum
miskokulum1 Ben 19. Haftamda oldum Bi doz daha uygulanacak 1 ay sonra biz seni ararız denildi, şuan 28.haftaya giriş yaptım ama arayan soran yok. Şehirdışındayım bende soramadım bişey olur mu acaba?
Deletedmom_5 miskokulum1 ama aramıyorlar 2. Doz için 4 hafta sonra gitmeniz gerekiyor aşı kartı vermedilermi
noktaninannesi Haftada çağırdı beni ben 20. Haftamda olmak istiyorum dedim tamam dedi hatta dün ikinci dozumuda vuruldum 24. Haftamda
noktaninannesi Kedisever3535 bebeğimin hareketlerini hissedersem daha iyi olur diye düşünmüştüm ama bebeğimi 21. Haftada hissettim ☺️
Bilge44 Kedisever3535 Normalde ilk doz 20. Haftada ikinci doz ise 24. Haftada yapılıyor. Hemşire ebeler biraz aceleci hemen çağırıyorlar😊💉
Krtalzyn Kedisever3535 bende 20 haftamda vuruldum hemşire 20 olunca gel demişti ama çok fark etmiyo herlade 16 da vurulanda var 1 ay arayla iknci doz vuruluyo 24 gidicem