Birminikannesi44 Z_mirayy0203 son 9 🙂 ama hiçbir belirti yok suanlık gelmeyecek sanki yerini sevdi 🙈zamanında erken doğum riski vardı zor durdurduk şimdi kendi gelmek istemiyor galiba 🤭🤭
Z_mirayy0203 Birminikannesi44 hep böyle oluyor ya bende korkuyordum erken doğumdan şimdi dediğin gbi gelmiyor 😅
GozdeMiracEmre morpella Rabbim Sağlıklı Sıhhatli Uzun Ömür Nasip etsin insaAllah hayirla büyüsün prens🌷
Haticearen Meriiii9 canım 2 kere oldum yarın gene olucam ama çok acımadı öyle nst de hep sancılar yüksek çıkıyor.benim
Haticearen Meriiii9 aynen oyuzdne hazırlıklı gidicem kafası biraz büyük diyo kanala girmişse yatış yapabilirmis zaten hazırız.
tahamesus Sooon 12 sancı var gelen yok.bu hafta da bekleyip duruma göre bişeyler diyecek doktorumuz😒😏
Gzmprin Z_mirayy0203 Uygulamaya göre 19 doktorumun verdiği günde gelirse 13 bakalım pazartesi kontrolüm var günün değişebilirmiş
Baharbek Z_mirayy0203 bizde son 8 🤭 ama gelen giden bi sancı yok henüz 1 cm açılmam başladı bakalım ne zaman ilerleyecek 🙄
Htezcan Uygulamaya göre son 4 doktor bas geliş dedi kanala yerleşmiş 41 e kadar beklicez dedi inşallah suniye kalmam arada bel ağrıları sancılar vurup surmuyo
Z_mirayy0203 Htezcan banada gelmezse 41 kadar bekliycez dedi bekliyoruz işte bakalım nezmn gelicek prenses hayırlısıyla inslah
Z_mirayy0203 _Ftma_ vala bende yürümeyi. Çok seviyorum ama dediğin gibi. Çok yürüyünce kasıklarıma ağrı giriyor