AhmetVeMustafa Hanımlar merhaba 🙂 bu benim ikinci gebeliğim Allah izin verirse sormak istediğim doğumdan sonra en fazla ne kadar süt sağabildiniz ben ilk çocuğumda sadece 2,5 ay sağabildim emmedi de şimdi yine öyle olur diye çok korkuyorum.
Huden 12 ay sağdım hiç emmedi beni ama arada azalmalar oldu bi hafta falan ama genel olarak iyiydi ben devam etmedim yoksa devam ederdim sağmaya
Huden AhmetVeMustafa canım bide ben sağma bittiği halde süt gelmesede fazladan 5 dk falan daha sağıyordum çünkü süt emdikçe çoğalıyor bide bebeği biberonle besledikten sonra yapıyordum kucağımda onun sıcaklığıyla psikolojik olarak bide gelmicek diye düşünme
Huden İnşallah sütün gelir o kadar ben kafayı yicektim 3 saatte bir süt sağmak gece alrm kuruyordum öyle sağıyordum cok zordu kalk yarım saat bebeği biberonla besle sonra 45 dk süt sağ sonra diğer saat dilimi geliyor bi ara kafayı yicektim
Huden Ben bide azalma falan hissedersem yulaf ezmesi incir hurma ceviz hindistan cevizi kakao tarçın böylesevdiğüm şeyleri bilendırdan geçiriyordum Arara bi kaşık atıyordum ağzıma tavsiye ederim
AhmetVeMustafa Huden çok sağol canım benim Allah razı olsun inşallah herşey gönlümüzce olur 🙂 İlki acemilik oluyorda ikinciler de biraz daha tecrübe kazanıyorsun 🙂
Huden Valla öyle 32 haftalık doğum yaptım 25 gün küvezde kaldı ama hiç moral bozmadım sağlığı yerinde bişeyi yok dedim sağdım hatta o dönem dolobı süt doldurmuştum ben hem ona götürdüm hem buzluğa koydum şimdi ikinciye hamileyim bakalım bu nasıl olucak emicekmi