Belgin34 Gebeligin 28. Haftasında kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıranlar bilgi verir misiniz cuma günü gidip yaptiricam hastaneye yatışa sebep mi hemen vurulup evimize dönebiliyor muyuz?
Nesli-12 Belgin34 ben vurdurup hemen eve gittim ama bazısı bi kaç saat bekletiyomuş değişebilir hastaneden hastaneye 🤷🏼♀️
Z_mirayy0203 Belgin34 ben vuruldum o haftada vurulup eve geliyorsunuz bende öyle oldu yatış falan diye biliyordum ama vurulup evime geldim cnm
m_yk34 Belgin34 peki indirek coombs yaptınız mı bizde de var kan uyuşmazlığı hep negatif çıktı 28 tekrar yapılacak negatif olduğu halde mi yapıldı
Saadetms m_yk34 merhaba bende 8 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığı var bebek ve bende ilk kan testinde kan uyuşmazlığı negatif çıktı ikinci kab testi pozitif çıktı 1 hafta sonra tekrar kan vereceğim ama çok endişeliyim siz kaç haftalık hamilesiniz acaba kan uyuşmazlığınız devam ediyormu?
neslihann87 Belgin34 bazı hastaneler yatış gibi gösterip eve gönderiyor benim ikisindede öyle yapmışlardı
Hiraninannesi1 Mesela benim kan grubum B+ eşiminki A+ kan uyuşmazlığı iğnesi vurulması gerekir mi ? Mendel çaprazına göre negatif olma ihtimali var diye biliyorum bebeğin ve bu konuda bilinçsizim yardımcı olabilir misiniz?
Iremozer Hiraninannesi1 hayır her şekilde değil anne negatif baba pozitif olunca kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyor
Sevi36610 Bende yaptırdım 11. Haftamda yatış olmadı hemen eve gönderdiler.perşembe günü yine kan vercem indirect coombs testi için tekrardan yapılıp yapılmayacağını söyleyecek doktor.ben 23+6 dayım şuan