kubraaaaaaaaaa basakaltin komik mi olduğunuzu düşünüyorsunuz? Ne kadar itici ve kırıcı bir yorum olmuş.
Eegurefeoglu 3MelekAnnesi3 kâmran ismi hep çok hoşuma gitmiştir 😂 en sevdiğim kitap çalıkuşu olunca 😅
Esmaaaa_15 Jesca adlarıyla yaşasınlar hayirla saglikla gelsinler insaallah isimleri gibi Selim olsunlar 🥰🥰
MKrasnic Esmaaaa_15 Mehmet ve Fatih ismini biz de çok severiz eşimle, Oğlumun 1. İsmini Mehmet, 2.ismini de Semih koyacağız kısmetse 😊 Mehmet Semih , (2.si eşimin ismi ) 2.çocuğumuz da erkek olursa onu da Fatih koyacağız ☺️
MKrasnic 3MelekAnnesi3 Cihangir, Yavuz Selim, Melikşah , Ahmed Sencer, Alparslan , Ertuğrul , Alperen, Cengiz , Atilla, Mustafa , Ali 😊
Gull_94 Osmanlı ısmı dıye bısey yok kokenlerı arapca veya farsca zaten bu sekılde koymayı dusunuyosunz galıba koken olarak soruyosunz galıba ? Cogu ısmın kokenı arapca zaten ama osmanlıdada olanlardan en cok begendıgım cıhangır benım 😇gokturk kagan bunlar turk asıllı ısımler dusunursenız bu ıkısıde kulaga hos gelıyo cevremde ılbey koyanda var degısık ama guzel bı ısım😇
3MelekAnnesi3 Gull_94 anlayan anladı demek istedigimi teşekkür ederim Osmanlı vakti kullanılan isimleri kastettim 😊Göktürk te aklımın köşesinde var güzel isim 😊sanırım anlamı tüm milleti tek catı altında toplayan mı demekti tamda hatırlamıyorum ama arastırıcam
Gull_94 3MelekAnnesi3 anlamak ıstedıgınız gıbı anlamıssınız ozaman kusura bakmayın osmanlı ısmı dıye bısey yok hepımız bılıyoruz kasttetgınız sey koken olarak arap fars mı sadece o donemdekı hukumdar ısımlerınden mı olmalı onun ıcın yazdım kı belırttık tetıkte yargılamak ıcın beklemeyın bence 😇ıyı gunler sıze
Tsnckkk Cnm biz Uygar Han koyduk 2 isim şeklinde. Çocuk ismiyle yaşar diye. Adı gibi görgülü medeni olsun Han da ailede tüm erkek isimleri han ile bitiyor hem ondan hemde Uygar Han isim bütünlüğü hoşumuza gitti medeni kağan gibi 🤣👶
3MelekAnnesi3 Tsnckkk uygar hun değil ama uygarhan olmaz mı 😊öyle bir isim var mıdır cnm benim dedigim gibi sizinki de cok hoş geliyor kulaga
Gull_94 3MelekAnnesi3 onerıken ısımlerde sızın aradıgınız cevapta yok pek turk ısımlerıde var nedense tartısmak ıcın yer arıyosunuz daha cok sız daha fazla yorum yapmayın gerek yok 😇
3MelekAnnesi3 Busrasezergoktug_ ayyy valla cogalıyor Göktürk ler bende istiyorum Bi yanımda Metehan diyor
Gull_94 3MelekAnnesi3 soruunzda osmanlı dıyosujuz ama verılen cevaplarda turk ce ısımlerde var bu nedenle koken olaraktamı arayıstasımız dıye sordum ısrarla neden art nıyetle konusmusum gıbı davranıyosunuz cıdden anlamak zor aradıgınızı bulduysanız sorun yok sızın ıcın ozaman 👐🏻