damlali Gyno fero sanol kabız yaptığı icin eczacı bunu önerdi kabız yapmamasıyla ünlüymüş doğrumu yanınada probiyotik aldım inşallah faydasını görürüm
phd-anne damlali ben kullanıyorum. Çok büyük bir kabızlık sorunum olmadı kullandığımdan beri. Arada yine oluyor ama🙄
[silindi] damlali kabizlik yapmiyor ama icindeki demir orani gunluk almamizin gerekenin altinda diye biliyorum. Yani gebelikte demir dusukse bunu onermiyor doktorlar diye biliyoerum
damlali [silindi] aman kuzum çok çekiyorum kabızlıktan yeterki kabızlık yapmasında demirim düşük değil bide şu anda kabızlık olmamak daha önemli dayanamıyorum 🙄😓
[silindi] damlali ben serklaj oldum o yuzden kabiz olmam cok tehlikeli ikinmamam lazm. Kabiz oldum doktor magnormu 2den 3e cikardi. Sonra ishal oldum 2ye dusurdu. Doktorunuza sorun tabi ama bana magnezyumun azi zarar fazlasi yarar dedi
damlali [silindi] çok geçmiş olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah Benimde riskim vardı bakalım bu gidişte ne olcak babam nbr magnezyum vermişlerdi hap günde bir defa işe yaramadı kabızlggımda