Serap-er Merve3460 yaptırılması gereken en önemli testlerden bence. Ben ilk oğlumda da yaptırdım bunda da ama bunda sınırın biraz üzeri çıktı dikkat ediyorum şimdi evde ölçüyorum.
Serap-er Merve3460 su fazlalığı şeker belirtisi olduğu için istemiştir. İnşallah yüksek çıkmaz. Benim ilk oğlumda da su fazla ve bebek çok iriydi ve ben çok kilo almıştım ama şeker çıkmamıştı. Bunda herşey normal ama çıktı. Belli olmuyor yani
Ozakay Merhaba bende Ümraniye de oturuyorum daha çok yeni hamileyim Erdem hastanesine gitmey düşünüyorum doktorunuzdan memnunmusunuz önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Serap-er Ozakay merhaba doktorum Gülçin Demirdöven ben memnunum doktorumdan ama bu memnuniyet beklentiye göre değişir diye düşünüyorum
Ozakay Serap-er teşekkürler bilgi için sanırım 2.hamileliğiniz ilki Gülçin hanım da normal doğum muydu çok yakın oturuyorum tercih etmek istiyorum ama forum sitelerinde genel de sezaryen odaklı bir hastane olduğuna dair yorumları fazlaca görünce sormak istedim
Serap-er Ozakay benim ilk Doğumun farklı doktor ve hastanede oldu. Hastanede normal doğum yapan da birçok arkadaşım oldu normal Doğum oranı da gayet iyi ama iş doktorda bitiyor görüşüp konuşmak gerekiyor gerçekten elektrik meselesi 😄
Serap-er Merve3460 sen yunus mu eşin diyince aklıma hemen Bilal’in eşi mi diye geldi hatta emindim🤣 numaranı alayım da whatsaba geçeriz 🤣🤣