Beyza12345 Kızda belirtilerinizle erkekte ki belirtiler farklimiydi ? Değişik belirtiler varmiydi acaba yoksa aynimiydi
aselsura123 Beyza12345 benim ilk kızım oldu 3 buçuk yaşında ❤️ şimdi 33 haftalık hamileyim oğlumu bekliyorum nasip olursa aradaki fark oğlumda karnım daha çabuk büyüdü kızımda 5 aya kadar göbeğim çıkmadı bulantı kusma ikisindede yaşadım bide kızımda çok kilo almıştım ödem çok olmuştu çok şükür oğlumda şişlik ödem yok 7 kg aldım toplamda
Assya Beyza12345 2 tane oglum var ikisindede farklıydı hamileligm.Suan 3. Ogluma hamileyim bu digerlerindende farklı . Yani diyecegim oki her hamilelik kendine has bunun cinsiyetle alakası yok.
momsboys Beyza12345 her hamilelik kendine has ama benim iki oglumdada gercekten aynı seyler oldu bulantı kusma koku hassasiyeti tiksinme bas agrısı
Semgiz Beyza12345 kızımda çok bulantı olmuştu çok kusmustum herşey kokuyordu herşeyin tadı çok kötüydü ama bu gebeligimde çok rahat kusmam bulantim olmadi sadece göğüs hassadiyetim olmuştu çok fazla hatta asermedim bile bu gebeligimde kızımda asermistim kızımda yüzük guzellesmisti oğlumda sivilce doldu
Hiranurecrin Vala benim iki kızım var aynı belirtileri yaşadım ikisinde de şuan 19+haftalik hamileyim aynı belirtiler yine ama cinsiyeti öğrenmedik henüz
Emirle Kızımda fazla miğde bulntısı yaşamadım kilo ve ödem oldu. Oğlumda aşırı miğde bulantısı kusma tiksinme oldu ve gerçekden karnım baya sivri olarak büyüdü sivilcelendim yüzüm bozuldu ve göğüs ucu baya karardı 😊