Merve1996 Kızlar görümceyleydik dün iftara gitmiştik.Oda 30 hafta hamile ara ara sanci gelip gidiyordu.Afedersinis küfük bi et parcasi gelmis.Sonra marsanın aciline gittiler.Bişey yok demisler.Sabahda özele gitmiş senin suyun neden bukadar az demiş şoka girmis aksam iyi demisler ya bide ters dönmüs ama bas assagi degil beline dogru yan dönmüs bebek bol bol su ic havus suyu ic haftaya sali bidaha gorucem demis doktor.bide bu kiz suyu cok tuketir suyla ilgisi yokmu yani bebeginin suyu azalmasinin yani anlamamadim ben.Bi bilginiz varsa dinlerim
NaimeYilmaz Merve1996 pek yok. Suyun neden azaldıgı arastırılmalı... Belki sızıntısı vardı? Bol bol havuc suyu ıcıp poset poset armut yesın . İhmale gelmez su bıterse erken almak zorunda kalırlar
Denis19 Merve1996 bizim içtiğimiz suyla bebeğin suyunun alakası yok enfeksiyon olmayalım diye çok içiyoruz canım ama meyveler bebeğe su yapiyo benim bildiğim
Merve1996 Denis19 bu doktorlar sapitmis kendi gittigi doktora gitmis özele biseyin yok demis bebekte iyi demis Nasil doktorlar var anlamiyorum ben.
Denis19 Merve1996 bu yüzden bi kaç doktora daha görünsün gerekirse prof fln bulsun insan kimseye guvenemiyo bu devirde gerçekten
Merve1996 Denis19 gorundu kendi domtoruna biseyi yokmus canim ne bilim banada dediler ben suyu az icen biri olarak bebegin suyu az olur dediler bende kendimi zorluyorum icmek icin.
Denis19 Merve1996 kendini yine zorla çok su içmek enfeksiyon riskini azaltir ama bebegin suyunu meyve etkiliyo diye biliyorum canım 🤗
Merve1996 Denis19 meyve yiyorum Allaha sukur canim heleki karpuz sabah oyle ikindi bide sahurda esimle yiyom oda sulu ya yariyordur insallah cok sevdigim icin en karpuz tuketiyom 😊
Denis19 Merve1996 makul miktarlarda ye kuzum suyun fazla da olmasın normal olsun bende en çok karpuz seviyorum vallahi 😄😄
Merve1996 Denis19 benimde suyum fazla olursa her bildigim yalan canim su icemiyorum diye tuketiyom zaten onlari ama Allaha sukur sikinti olmadi su icemedigim icin bebegim gayet saglikli.Sen nekadarliksin😊